Duże pieniądze robi się w ciszy i nie robią ich wszyscy. Niby cisza, brak obrotów, a potem "mogłem, ech". Uczyć się cierpliwości i korzystać z doświadczeń i kontaktów twórców marek, którzy maja potwierdzenie w wynikach sprzedanych biznesów. Tyle.
Aż chciałoby się powiedzieć "w końcu" cisza na forum. Chyba nikomu nie brakuje spamu, który nic sensownego nie wnosił. Jeszcze trochę, a słabe rączki (spekulanci i kółkowicze) oddadzą resztki papieru. Cierpliwość to ich słaba strona.
Dokladnie. To ze nas nie widać nie znaczy, ze nas nie ma. Jesteśmy. Pozdrawiam ekipę. Weszły co prawda nowe produkty na rynek ale kto tezyma rękę na pulsie ten wie. Nie będziemy się tu o tym za każdym razem rozpisywać. Zrobi sie szum jak pojawi się coś bardziej znaczącego
Witam bardzo serdecznie Szanowne, Wytrwałe Grono Akcjonariuszy,
Cieszę się, że dalej uczestniczymy w tej podróży razem i nikt z Naszego ścisłego Grona po drodze nie wysiadł. Przebyłam już trochę drogi z Państwem i miło mi, że dalej Jesteście :) Dziękuję Panie On, Jazi za pokrzepiające wpisy. Życzę Nam dalszej przepięknej drogi... :)