trochę technika / hyudrostatyka - kanał wzrostowy i Łojscylatory - zobaczymy co dalej - 10 PLN -----> ? ale raczej jeszcze trochę się pokisimy na tych poziomach ...
ja już nie mam kasy na zakupy.... ;( Zapakowany do granic możliwości po średnio 4,1 zł... no i czekam na jakiś sensonwy poziom, minimum 6. Tylko nie wiem, czy mi nerwy nie puszczą. Ostatnbio w maju oparłem sie pokusie na 5,8 ;//
Ptysiu. Począwszy od początku 2021 roku było łącznie 7 tygodni do teraz, w których można było sprzedać akcje powyżej 6 zł. W niektórych z tych tygodni cena powyżej 6 PLN była w więcej niż jednej sesji na tydzień. Ostatni pakiet kupiłem w 2021 i od tego czasu trzymam, bo wiem, że zarobię na tych akcjach minimum 500%. Z resztą na wszystkich akcjach, które aktualnie posiadam w portfelu nam urobek grubo powyżej 100%. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Ciebie być może zadowala 10%, ja czekam, zbieram i inkasuję prędzej czy później 500%. Na giełdzie jestem od prawie 20 lat. Uwierz mi, wiem co robię :*
Niedawno kupiłem też JSW, ale tutaj czysto spekulacyjnie, bo JSW ma dość skomplikowaną sytuację finansową. I jeśli się z niej wyliżą to papier da dobrze zarobić bo koks to surowiec strategiczny w UE. A koks to huty i stal na zbrojenia Europy. Na JSW jeszcze kokosów nie zarabiam, ale liczę, że wkrótce to się zmieni.