Niektórzy nie potrafią analizować sytuacji spółki, kupują tylko wtedy kiedy kurs rośnie nagle bardzo szybko. No to niedługo zaczną kupować, ale już po innej cenie.
Człowieku w przeciwieństwie do ciebie mam tu dużo akcji. Zajmij się czymś pożytecznym, bo zaśmiecasz to forum. Co wy się przyczepiliście do tych 10 dni jak jakieś ciołki? Może to być 10 dni roboczych od momentu jak ktoś te dokumenty odbierze i potwierdzi odbiór. Przecież tu nic się nie zmieni. Dalej się pozbywajcie akcji, chociaż wątpię, że coś macie. Pogadamy jak będzie 12 zł. Wyjątkowo beznadziejne to forum, żadnych merytorycznych wpisów.
No ale ty chyba niedawno kupiłeś te akcje, nie widzisz tutaj żadnych dobrych perspektyw na zarobienie pieniędzy? Chcesz jak najszybciej pozbyć się tych akcji, to po co kupiłeś Zremb? Ja mam trochę mniej.
Miałem 13000 kupione ze średnią 6.8. Sprzedałem po ostatnim espi za 8.30 i odkupiłem więcej po 7.71. I teraz czekam na kolejne espi żeby zrobić kółeczko i znowu odkupić więcej.
Na PHR gruby odleszcza pod umowę dorozumiana,jeszcze dorozumiec do tego Zremb i pompa gwarantowana bez potwierdzenia zatwierdzenia umowy z krajami Nato
Możesz jeszcze smocno wstydzić ty h wpisów. Jeśli się okaże, że z umową wszystko w porządku tylko inwestorzy zbyt nerwowi.
Dlatego - panowie prezesi Zrembu I PRH - skoro akcjonariat małej wiary i nerwowy to chyba przydałby się komunikat na tę skołatane nerwy
Już raz tak miałem że zapomniałem zdjąć. I poszły akcje po taniości hahah. Najgorsze że po tym podnieśli kurs, a ja już nie odkupiłem. Działo się to na innej spółce.