Mi się nie spieszy ale tobie widze bardzo. Mam z czego żyć i to nawet wygodnie.
A CCC to taki maly trzeci filar, z resztą nie tylko on dzis tez promocja na Budimex i tez kupuję.
Ile tu wygodnie i dobrze zyjacych gosci. Wsszyscy maja kase, majatek, akcje ccc i knne to tylko waciki w zyciu codziennym. Tylko skad u was ta zas.ciankowa ekscytacja jak spada lub rosnie? Pieniadz lubi cisze, a wy sie strasznie drzecie na forum. Ciekawe, prawda?
Rzadko tu zabieram glos. Ale smiesza mnie ci wszyscy pseudo fachowcy od GPW. Ja sie na tym nie znam nie umiem tak mądrze pisac jak co nie którzy fachowcy. Wiem jedno jak tanio kupuje jak drogo sprzedaje. Przy obecnym oprocentowaniu lokat bankowych tu i tak sie duzo lepiej oplaca
Jak bedziesz na minusie, a tak maja ci, co sie nie znaja, to lokata bedzie marzeniem dla ciebie. Gdybys sie znal, to wiedzialbys, ze na gieldzie mozna stracic. No, ale ty sie nie znasz.
Wiem jak was traktują. Widać czym się zajmuje "elita" . Rośnie i pejsak nic tu nie zmieni. Sporo ludzi skorzysta kupując w tej cenie. Napój się wody bo zaschnie ci od tego plucia. Jest was tu kilkoro i wszyscy wiedzą kto i po co. Cccycki są fajne trzeba kupować bo urosną
założyciel tego wątku dokonał jednego z najlepszych wpisów na tym forum od dość dawna, nie licząc dobrych, merytorycznych wpisów kilku fachowców, przypomina to trochę moją historię, choć w innej skali, od późnej zimy 2022 do listopada 2023 ładowałem CCC do wora niemal bez opamiętania, ciągle na czerwono, ciągle uśredniając w dół, a co się wtedy wyrabiało na tym forum..., a przyjaciele i znajomi jaki mieli ze mnie ubaw, mieli...potem przyszła wiosna i lato na moim koncie...pozdrawiam @amatora i innych cierpliwych
I jeszcze o 19 napisz, ze dokupiles po 169,50. Ynwestor pelna geba. 200 szt. Wow! Coz za ynwestycja 700 zeta - 280 zeta prowizji BM. Wow! 400 zeta, alez mi zaimponowales! Jutro zrob sprzedaz po 170 i odkup po 169. W ten sposob zostaniesz milionerem z zas.cianka, ktorego wielbic bedzie tomi i quba. Mnie ciebie nie zal, bo tacy goscie jak ty mnie bawia.
A co ty masz za biuro, ze nie wiesz jakie sa oplaty? Chyba ze nie ogarniasz, w tym swoim klamaniu, ze od sprzedazy i kupna placisz prowizje, bo niby skad masz to wiedziec, jak masz konto demo. Popros siostre, to ci policzy. Mala kwota, eh...i ty pisales o 3 filarze z ccc, a wydarzeniem porownywalnym z wyborem papieza jest dla ciebie zakup 50 akcji, wow! Dla ciebie moge byc sloikiem z Wilanowa. Gdzie mi tam do luksuśnego amatora, ktorego zycie jest tak proste i cudne jak futeral na cep, sloma z butow o zapachu rubli i guana, a kumple spid budki z piwem w zapyzialej dzielnicy Gdanska. Chapeau bas! miSZCZu amator!
Cos ty sie do tego biednego Gdanska przyczepil. Piekne miasto tylko daleko mam z mojej wsi. A oplaty biura mam 0.25%, trzeba umiec negocjowac a nie wszystkich wyzywac. Moze ty nasz niższe ale mi te wystarczaja.
To teraz nam napisz, co to za BM daje 0,25% i to jeszcze przy tak marnej inwestycji. Czekam. Nie przylozyles sie do lekcji. Daj znac, chetnie ponegocjuje. Nawet przy tym twoim 0,25%. 1 zakup 87 zeta, sprzedaz 87 zeta, ponowny zakup po 170 85 zeta. To mamy 260 zeta. Dalej potezny zysk 500 zl. Wow! Imponujesz mi nad wyraz, amator! Dzisiaj nspisz o 17.30, jakie operacje do 17 wykonales. Posmiejemy sie.
Widzisz, amator, gdybys inwestowal na gpw, to wiedzialby, ze w Saxo masz 0,12%, a w XTB 0%. No, ale ty negocjator jestes, bo ktos, kto inwestuje, wie takie rzeczy, a nie kombinuje i sie chwali, a nie ma czym. Teraz napisz, ze to byla "dezinformacja" z twojej strony. Buhahshaha
Facet, nie ośmieszaj się. Wartości które podajesz są dla darmowych kont z bardzo małym obrotem. W XTB masz np 0,2% prowizji już od 100keur obrotu miesięcznie, w saxo dla konta VIP masz za to 0,05% perowzji
To też wiele mówi o twoich możliwościach inwestycyjnych… rok szkolny się już chyba zaczął? Może czas wrócić chłopcze do nauki, a nie produkować setki bezwartościowych postów na tym żenującym forum?
Liczylem, ze sie wysilisz, i pomimo braku elementarnej wiedzy, sprawdzisz dostepne konta i oplaty. No, coz. Konfabulacja, bałwochwalstwo i brak podstaw z ciebie wyszly jak zawsze. I ta chec popisania sie jaki to z ciebie "negocjator". A tu zonk. Mozna miec zdecydowanie lepiej bez "negocjacji". Tylko trzeba miec chociaz 5000 zl. No i wyszlo szydlo z amatora. I teraz zmien forum, bo tu tylko qubus z tomim beda plusowac te twoje wypiciny. miSZCZ negocjacji amator. Wow!
"Mi się nie spieszy ale tobie widze bardzo. Mam z czego żyć i to nawet wygodnie.
A CCC to taki maly trzeci filar, z resztą..." zresztą piszemy łącznie, tak jak "odkupiem". Reszta to niezła beka z ciebie, amator, co to nie spieszy, ale polaszczyl sie na, UWAGA. UWAGA. 400 zlotych! Buhahahaha
Amator, dzisiaj o 17 napisz nam, ze sprzedales 200 szt pi 172,80 i odkupiles po 168,80. Dokupiles 50 szt po 169 i srednia masz juz 170,1. Czekamy. Mozesz skopiowac moj post. Bedzie szybciej.
Bawisz mnie, cclc. Jeszcze raz, przeczytaj wolno, powoli, co napisalem. Sprobuj pomyslec. To nie boli. Twoj brak elementarnego czytania ze zrozumieniem level amator. To twoj brat w niedoli? Buhahaha