• Tropy wiodą do..... "długa ręka"..... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    ....Czy będzie deal?? ;)

@Nowy- nie wdając się w polemikę, gratuluję udanej inwestycji w Aux. ;)
  • Re: Tropy wiodą do..... "długa ręka"..... Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    A dziękuję bardzo. Wyskoczyłem na ostatniej podbitce za ponad 3 zł i znowu trochę grosza wpadło. A tutaj jak widzimy maraz na kursie i powolne opadanie także sprawdza się wszystko to co pisalem wcześniej. A Twoje wróżby kiedy zaczną się sprawdzać ? Gdzie 3 duży akcjonariusz ? jak tam 10 zł na kursie ? Oczywiście wiem że jesteś spokojny bo takie rekiny jak ty inwestują na 10 lat żeby zarobić parę tysiaków podczas gdy tyle można wyciagnac w tydzień na DT. Same tajemnicze wpisy tym razem o jakieś długiej rece.
  • Re: Tropy wiodą do..... "długa ręka"..... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 10:25 ~Nowy napisał(a):
    > A dziękuję bardzo. Wyskoczyłem na ostatniej podbitce za ponad 3 zł i znowu trochę grosza wpadło. A tutaj jak widzimy maraz na kursie i powolne opadanie także sprawdza się wszystko to co pisalem wcześniej. A Twoje wróżby kiedy zaczną się sprawdzać ? Gdzie 3 duży akcjonariusz ? jak tam 10 zł na kursie ? Oczywiście wiem że jesteś spokojny bo takie rekiny jak ty inwestują na 10 lat żeby zarobić parę tysiaków podczas gdy tyle można wyciagnac w tydzień na DT. Same tajemnicze wpisy tym razem o jakieś długiej rece.

KRÓTKO...
    1. Wklej mojego posta, gdzie pisalem o 10 zl
    2. Moje gratulacje udanej inwestycji, to ironia. W jednym z postów pochwaliłeś się kupnem Aux i zarabianiem, a na kolejnych sesjach byla już spadki. ale ty jak zwykle zarobiony. Bez komentarza.. ;)
    3. Pisalem ci, zapanuj nad swoim rozchwianym stanem emocjonalnych, jeżeli masz zamiar kupować Klaba. ;)
    4. Ja nie jestem tu na etacie i nie muszę odhaczać " listy obecności". Więc twoje posty trafiają w próżnię. ;)

• Re: Tropy wiodą do..... "długa ręka"..... Autor: ~Bart [38.183.158.*]
    Osobiście mam 1-2 inne typy ale ta opcja również jest ciekawa. Na pewno mogliby im sie przydać. Im szybciej podadzą info, tym szybciej skończy się marudzenie. Uważam, że spadki się kończą i powinna nastąpić zawrotka, lub stabilizacja kursu w oczekiwaniu na info.
  • Re: Tropy wiodą do..... "długa ręka"..... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-09-02 o godz. 11:35 ~Bart napisał(a):
    > Osobiście mam 1-2 inne typy ale ta opcja również jest ciekawa. Na pewno mogliby im sie przydać. Im szybciej podadzą info, tym szybciej skończy się marudzenie. Uważam, że spadki się kończą i powinna nastąpić zawrotka, lub stabilizacja kursu w oczekiwaniu na info.

Rozmowy idą wielotorowo. Każdy scenariusz możliwy, może być zarówno współpraca, jak i " odwrotne przejecie".

[x]
KLABATER -2,30% 1,70 2025-09-19 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.