Nikt się nigdzie nie schował tylko tych głupot szkoda komentować . To giełda to normalne korekty są i będą dla mnie to żadna nowość było + 1.5 zysku zostało 350k a na wiosnę będzie +3 i sprzedam to norma nie ma się czym ekscytować . Jem popcorn i obserwuję jak węgorze się wiją .
Dokładnie szkoda czasu na komentarze tutaj jak już pisałem akcje mam i nie zamierzam sprzedawać cena jaka mnie interesuje to 24 zł minimum . A ty o Marszałka się nie martw . Pozdrawiam starych akcjonariuszy . Z innego IP bo na wakacjach .
Nie którzy pomylili WIG20 z forexem gdzie się gra na krótkie transakcje. Również mam akcji za kilkaset tys i ze spokojem czekam na zyski. Pozdrawiam cierpliwych
To widzę, że sporo nas tutaj czeka na konkretne zyski, zdusili nam zysk, ale co tam, na plus, że można jeszcze dobierać nisko. Warto przeanalizować sobie kurs CCC i jak to tam wyglądało. wtedy niektórym rzuci się analogia w oczy.
Ja również czekam na zysk min +100% nawet jeżeli to miały być 3 lata, to żaden bank i lokata nie da mi 33% (uważam, że nie będę musiał tyle czekać) A ilość akcji rośnie z każdym miesiącem.