infa wyszły ? czy aby nie szykowany grunt pod występ brulantynki ? tak cicho z waszej strony ,,,,,,,,,, dziwne swoją drogą ciekawe czy będzie zobowiązanie do przejścia na podstawowy ,czy dalej lepiej W METNEJ WODZIE GESZEFTY ROBIĆ ?
jeden jest ,jeszcze kilku /DA GŁOS ? / ale masz racje jestem tutaj od 0,28 zł co do kursu ,też masz rację ,,CELOWO ZESZMACONY ,tylko taki drobiazg ,ja mam czas i cierpliowści i mój fundusz emerytalny ma się wyśmienicie , nastepni ,,,,,,,,
To nie naganiaj na wieczność bo ludzie na tej hossie gdzie indziej by sobie zarobili pieniążki a nie twoje wypociny słuchali które z rzeczywistością się mijają.
Większość spółek gamingowych na NC rośnie dwu cyfrowo tylko jedna nie może się podnieść bo winnemu jest że nie jest na głównym rynku. NC też pnie się do góry tylko foreveren nie może, teraz okazało się czemu, jest taki jeden co tysiące akcji nakupił po 28 groszy i sypie
nie widze powodów do optymizmu Zioom. Mamy marne 3,17 na kursie :) dodaj 1,50 - 3 zł to i mozna pisac postu chwalebne. Nie wspomne o 12-27 zł które brakuje do Twojej narracji