Dnia 2025-09-01 o godz. 19:53 ~Investor napisał(a): > co sądzicie ? 1. • Cave Crave - nowy tryb: zwiedzanie rzeczywistych jaskiń w VR. - strzał w dziesiątkę. 2. Cave Crave - nowy tryb: zestaw gier zręcznościowych - jak widać tego typu gierki robią lepszą sprzedaż niż ambitne tytuły. Jeżeli będzie to na zasadzie zabawy itd itd - strzał w dziesiatkę. 3. • Cave Crave - nowy tryb: multiplayer. - multiplayer więcej fun - strzał w dziesiątkę. 4., Cave Crave - nowy tryb: zestaw gier relaksacyjnych. - pozyjemy zobaczymy ilu nas do tego czasu zostanie tutaj 5. Cave Crave - gra na platformę Steam VR - kolejny kanał sprzedaży, wiemy i czekamy 6. Punch Lunch: Foodtruck Fighter (dotąd jako projekt “Gemini”) - jednak się myliłem i żaden symulator. 7. Thief Simulator VR: Multiplayer - ok 8. Cave Crave: Real Spelunking - odejście od meta i kierunek pc konsole ?
1. Cave Crave - kują żelazo póki gorące, co miesiąc update, w tym jeszcze multiplayer. Jeżeli z wersją premierową dotarliśmy do 14 miejsca w rolce, to ze wszystkimi dodatkami będzie pewnie top 10. Ciekawy pomysł z Nutty Putty - w Europie to aż tak nie grzeje, natomiast w USA (z 70-80% rynku VR) wypadki z 2009 były pokazywane przez większość telewizji live. Wersja Steam VR też dorzuci parę groszy,.to nieduży, ale dojrzały rynek płacącego konsumenta. Jeśli wycisną z CC dobry wynik na koniec 2026 - 1,5-2 mln na plus to taka strategia na dla mnie sens.
2. Punch Lunch - pomysł ciekawy, wygląda dobrze i jakościowo, na pewno wyróżnia się wizualnie już na start. Stylistycznie i gatunkowo dość zaskakujący wybór, ale patrząc na sukces Dave The Diver to może ładnie wystrzelić. Czekam na jakieś video i oficjalne zapowiedzi.
3. Thief Multi - to było raczej wiadome, że przesuną, rynek multi w VR to obecnie overkill, nowe darmowe MMO co tydzień. Żeby się wyróżnić muszą dać coś unikalnego i chyba (?) to znaleźli. Czekam na zapowiedź.
4. Cavesy na PC - brzmi jak logiczna kontynuacja czegoś, co wiedzą jak robić (już zrobili), pewnie odpada sporo kosztów developmentu (wiele rzeczy już mają). Dla mnie za wcześnie na ocenę, ale kolejna gra flatscreen to imho dobry krok. Ze swoimi kompetencjami wypłyną wreszcie na większy rynek.
Jak dla mnie bomba. Szczególnie, że już wiemy czym jest projekt Gemini. Jeśli to będzie coś a'la overcooked to może być hicior :) świetnie, że rozwijają cc. Tam jest duży potencjał i wiedzą, że trzeba to wykorzystać. Martwi przesunięcie multi thiefa ale jest mają po wyprowadzić proceduralne mapy to faktycznie wymaga to czasu i dopracowania.
Punch lunch nie mój styl zupełnie, ale byleby dzieci grały :) cc wiadomo wszystko mega. Thief smuteczek, ale pomysł super. Trochę zawiedziony jestem tym przekładaniem terminow
Chyba trochę nie doceniamy CC. Ta gra to wielki sukces więc idą w tym kierunku bo z tego będzie dużo hajsu. Punch lunch też nie mój klimat ale jak będzie dobrze zrobione to jest potencjał na dużą sprzedaż bo tam o wiele większy rynek niż na VR.
Stawiają na cc i rozwijają jak się da ta gre, no ciekawe, Gemini 1 kwartal 2026 , czyli robią to co chwycili i co się dobrze obecnie sprzedaje, cc- strzal w dziesiątkę!
wreszcie aktualizacja planów wydawniczych, wynik 3Q zrobi robotę, a na razie będziemy się bujać... Tak czy siak plus dla spólki za komunikat CC się rozkręca, będzie dobrze
Jak nie patrzeć CC trzyma się dość długo w TOP 50 a nowy tryb gry oparty na realnych jaskiniach powinien podpić sprzedaż. Besiege szału sprzedażowego nie robi ale za to ma wysoką średnia w komentarzach, co tylko świadczy o tym, że wydali dwa dobre produkty. Zarządzający 3rg wiedzą co robią !
Pewnie niedługo pojawi się wczesny dostęp dla punch lunch to będzie można coś więcej powiedzieć o tej grze. Gatunek bardzo chodliwy i jak do tego dodamy umiejętności tworzenia czegoś ponad konkurencję to napewno będzie sukces. Pozdrawiam
Dnia 2025-09-02 o godz. 11:07 ~Ddd napisał(a): > Pewnie niedługo pojawi się wczesny dostęp dla punch lunch to będzie można coś więcej powiedzieć o tej grze. Gatunek bardzo chodliwy i jak do tego dodamy umiejętności tworzenia czegoś ponad konkurencję to napewno będzie sukces. Pozdrawiam
no to czas na solidne spadki :)))))))))))) dno, i wodorosty :))))))))))))
Dnia 2025-09-02 o godz. 11:07 ~Ddd napisał(a):> Pewnie niedługo pojawi się wczesny dostęp dla punch lunch to będzie można coś więcej powiedzieć o tej grze. Gatunek bardzo chodliwy i jak do tego dodamy umiejętności tworzenia czegoś ponad konkurencję to napewno będzie sukces. Pozdrawiamno to czas na solidne spadki :)))))))))))) dno, i wodorosty :))))))))))) hehe mam taką nadzieję że będą spadki :))))) a właściwie to już sa....
Widać że melon ciśnienia nie trzyma, zgrywus też już ostatkiem sil leci, a pompkę ma się tylko jedna, dwoją się chkopaki i troja każdego dnia warujac na forum, ech dyzie...