• Trend spadkowy Autor: ~123 [5.173.200.*]
    Tworzy się piękny trend spadkowy moje dziubaski
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~benek [84.40.157.*]
    wpis zrobiony dzień zaliczony :)
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~987 [217.114.34.*]
    Dziubasku zobacz ja kurs wrócił na 3.1
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~ja [91.150.193.*]
    Wow, Dziubasek tego nie przewidział, a mógł, wszystkim wiadomo o ostatnim sukcesie spółki i jest tylko kwestia czasu kiedy kurs mocniej ruszy.
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~BhimA [31.0.2.*]
    Masz rację. Też to widzę, zwłaszcza jak wyizoluje kanał biegnącego, odwróconego knura. Najgorsze dla kursu akcji może być jak dojdzie do linii podwójnego galopującego wieprza, potem to już tylko psychiatryku.
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~ARNOLD [46.174.224.*]
    od kogo uczyłeś się AT? od Zaorskiego ?
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~123 [5.173.176.*]
    Jest problem. Nie ma kogo ubrać bo arkusz kupna pusty.
    A trend spadkowy coraz bardziej widoczny
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~BhimA [31.0.2.*]
    Tu jest stagnacja, raz trochę podskoczy, raz trochę spadnie .... Ale o trendzie spadkowym pisać może wróżbita Maciej albo ciocia Tekla z warzywniaka.
  • Re: 123 Autor: ~Doprawdy [46.112.106.*]
    Doprawdy? A chcesz się znów zdziwić? Powtarzam przypomnij się za jakiś czas jak przebije 4 zł.
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~Pin [88.199.103.*]
    Trend spadkowy dopiero będzie potwierdzony jeśli ostatnie OPD zostanie złamane. Jeszcze daleka droga do tego, póki co jesteśmy w trendzie wzrostowym. Może się to przekształcić w boczniak na jakiś czas. Nie słuchać ludzi na forum, myśleć i analizować wykres a będzie ok.
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~benek [84.40.157.*]
    Dnia 2025-09-04 o godz. 11:54 ~Pin napisał(a):
    > Trend spadkowy dopiero będzie potwierdzony jeśli ostatnie OPD zostanie złamane. Jeszcze daleka droga do tego, póki co jesteśmy w trendzie wzrostowym. Może się to przekształcić w boczniak na jakiś czas. Nie słuchać ludzi na forum, myśleć i analizować wykres a będzie ok.

imo - to trend spadkowy będzie jak gra po premierze okaże się "słaba". A od jakiegoś 1,20 - 1,50 to ja tu widzę trend wzrostowy chyba że cos z oczami mam nie tak :)
  • Re: Trend spadkowy Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2025-09-01 o godz. 16:23 ~123 napisał(a):
    > Tworzy się piękny trend spadkowy moje dziubaski

odwróć monitor dziubasku ;)
[x]
CIGAMES -2,45% 2,98 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.