15% na minusie ale wolę uratować resztę kapitału. Zwyczajnie zamęczył mnie widok codziennych spadków, w tym samym czasie inne spółki, które miałem na oku notują dwucyfrowe wzrosty. Wam życzę wytrwałości i zysków. Ja już nie miałem sił.
Możliwe, ale wolę nie ryzykować. Blisko 30k zł to dla mnie sporo pieniędzy. Nie każdy ma stalowe nerwy, może gdybym codziennie nie sprawdzał notowań... Ale muszę przyznać, że to zbyt uzależniające. Tak czy siak powodzenia.
Nie wiem kiedy wsiadleś, ale moim zdaniem CDPR od dłuższego czasu jest do grania na longa. Do krótkoterminowych zabaw faktycznie sprawdzą się inne spółki. Ja jestem rozłożony na kilku firmach i w międzyczasie skubłem Vivida i Onemore'a. Powodzonka życzę.
Sam mam podobnie, dałem się ubrać prawie na górce. Tyle lat na giełdzie a i tak wpakowałem się na hak. Na szczęście nie potrzebuję kapitału teraz więc mogę czekać.
M84ck co z tobą jest nie tak? Wszędzie widzisz opłacone spadzie. Już nie można przyznać się do błędu na forum bo to wiadomo że nikt się nie przyzna. Więc to musi być troll spadź. Wszędzie spaaaadzie.