Zachęcam wszystkich akcjonariuszy do.prześledzenia listy akcjonariuszy. Jest tam jedna ciekawa pozycja. Nasz guru ma mniej niż 800 akcji!!! Podczas gdy w czerwcu miał ich ponad 2500 !!!! Sprzedałeś po wynikach na górce i robisz kółeczko bo chyba nie chcesz mi napisać że przy tak ważnym WZA nie zarejestrowałeś całego pakietu. Porażka totalna.
To nie mój kolega i nie wiem czy należy do GG oraz co kombinuje ze w każdym wza ma inne ilości. A przecież te czerwcowe i wrześniowe walne takie ważne. Potwierdzam to co darek już napisał.w.weekend 35 pozycji (35 nie 36 bo orlen dwa razy) I 18 "funduszy" . Hahaha. Jeszcze nigdy mnie nie cieszyło.wydanie tych 30 zł.na.rejestrację
Dnia 2025-09-01 o godz. 11:03 ~Pepe napisał(a): > To nie mój kolega i nie wiem czy należy do GG oraz co kombinuje ze w każdym wza ma inne ilości. A przecież te czerwcowe i wrześniowe walne takie ważne. Potwierdzam to co darek już napisał.w.weekend 35 pozycji (35 nie 36 bo orlen dwa razy) I 18 "funduszy" . > Hahaha. Jeszcze nigdy mnie nie cieszyło.wydanie tych 30 zł.na.rejestrację
nie bądż,jak pepe;-)lista akcjonariuszy uprawnionych do nwza Ci tego nie powie,pytanie raczej brzmi na co liczą owe fundusze i ile faktycznie mają akcji?
który masz nr na liście,bo pod żaden profil świadomego akcjonariusza Energi nie pasujesz,więc albo algorytm wykrywający /dzieci wiatru i kurzu/ma błąd,albo ktoś z fermy Ci podesłał listę;-)
A ja mam podać twój numer na liście i dokładną ilość? A może chcesz ilość z tamtego roku? Śmiać mi się chce że "król darek" jest nagi i ma tylko kilkaset akcji. Ty jednak jesteś tu tylko dla chwały Fafika i Staszaka aby pisać o nich w superlatywach i bronić ich za cenę życia bo z tej ilości akcji to do 10 Ci nie starczy na przeżycie.
Dnia 2025-09-01 o godz. 20:43 ~Pepe napisał(a): > Do tych wszystkich co tak łapki dają chętnie do góry nieć i oni napiszą który numer mają na liście bo łatwo jest wymagać od innych a samemu?
Mnie nie, ma na liście za to przekazuje kolejny rok GG podatek ,
Pisałem na którymś wątku dotyczącym konferencji wynikowej że podbitka będzie pod wyniki aby nie było nerwówki i trudnych pytań a potem bardzo możliwy zjazd i niestety to wszystko się spełnia. Fafara w porozumieniu z jakimiś spółeczkami steruje kursem i nie pozwala mu się wybić. Ciekawe tylko czy nasz guru też sprzedał akcję na górce "pod wyniki" żeby POTEM odkupić taniej i czy zrobił to w porozumieniu z fafarą.
Dnia 2025-09-02 o godz. 14:46 ~Pepe2 napisał(a): > Pisałem na którymś wątku dotyczącym konferencji wynikowej że podbitka będzie pod wyniki aby nie było nerwówki i trudnych pytań a potem bardzo możliwy zjazd i niestety to wszystko się spełnia. Fafara w porozumieniu z jakimiś spółeczkami steruje kursem i nie pozwala mu się wybić. Ciekawe tylko czy nasz guru też sprzedał akcję na górce "pod wyniki" żeby POTEM odkupić taniej i czy zrobił to w porozumieniu z fafarą.
Dzieki Pepe bo wyraznie miałes widzenie i rzeczyiscie tak przewidywaleś Wiem ze sporo z nas ograniczylo ilosc posiadanych akcji a teraz czekamy na nizszą cenę zakupu No a moze nie było widzenia a miejsce pod stołem pana i Toudi łapiąc resztki skóry koguta usłyszał tajną rozmowę Heheeee
Niech najpierw twoje szczeniaczki ptak i tor podadzą szczęśliwe numerki. Dla mnie szczęśliwy w tym miesiącu jest numerek "26" ;) To są dane wrażliwe wieć nie podam. Szkoda że jutro za wza się nie zobaczymy bo podobno nie jedziesz jak to na "przywódce" przystało. Ale dobrze to z fafikiem wykombinowaliście. Podbicie pod wyniki sprzedaż a potem straszenie wza I odkupowanie na niższym poziomie. Dobranoc
Szanowny ,pępek, nie męcz Darka.
Co ma teraz zrobić. Nie udowodni
że nie jest wielbłądem.Darek i emeryt
od lat toczą heroiczną walkę by Energa /w opinii inwestorów giełdowych / nie jawiła się jako zapleśniałe gówno. Mój pleban
opylił 70k akcji przed progiem 13
a teraz odkupuje.Część członków
mojej spółdzielni sprzedała akcje po 14 i już odkupują.Kółka to zwykła rzecz.
Pozdrawiam.
To przez takich kólkowiczów kurs jest gdzie jest a powinno być już powyżej 20 zł. A potem wypisują brednie ile to akcji siwe przemieniło od początku roku lub wyborów jak każdy zrobił z nich po 5 kółek.
Arskiozan-sama prawda i tyż prawda ale pepe dziala na innej zasadzie Wczoraj moj sąsiad chwaloc lata 8-dziesiate / komuna / argemuntował ze przeciez min wodka byla tania / 1 dol / I to prawda ale były trudnosci z jej zakupem i pobory to 10 dol -dzisia w 1 dzien pracy tyle kupisz co wowczas za 1 -mc Wlasnie taką logike połprawdy wykorzystują trolle No chyba ze u toldiego prawda zawsze musi byc na jego stronie bo jak jest inaczej to coz to za prawda