• Dzień dobry "all" Autor: ~Nowy01 [46.112.82.*]
    I jak tam po wynikach ?
    Miało być 300-500 tak i....??
    Ja na pepko +38% ( pamiętasz jak się śmiałeś)
    Na One more level już +79%
    Na Vivid + 86%
    Na xtb + 17%
    Gdy wychodziłem z 11Bit na 220 zł to się śmiałeś że będę płakał no i płacze z śmiechu jak długo jeszcze będziecie się kiść....?? Gdzie te "Fundy" które miały tu wejść ?? Chyba na One more Level które w tydzień zrobiło 170% hahhah widzisz a mogłeś być miły gdy ci pisałem że AT to wtopa i idzie korekta bo rynek już po prostu nie wieży w 11BIt zobacz na obroty .... Spółki z NC mają większe obroty 10 razy .
    Żaden poważny kapitał nie wejdzie tu przez najbliższe dwa lata bo nie ma pod co .... One more Level jest grane pod wejście na GPW i tytuł który zrobił szum na GS ...CD-R będzie grane pod W4 a tu ??
    Stagnacja i powolne spadki bo spółka nie ma nic do zaoferowania .
    Ale spokojnie pisałem ci to 2 miesiące temu i pojawię się tu za kilka miesięcy znów ci przypomnę . Trzymajcie się i współczuję tym co słuchali all -a
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~all [185.72.187.*]
    jak Ci pisałem o wtopie na PEPCO to pisałeś, że nie masz, teraz że jednak miałeś, przestań błaznować i tyle, według Ciebie 11bit mmiał lecieć na 150zł, napisz w co teraz inwestujesz i porównamy do zwrotu z 11Bit na dzień 31 grudnia, dawaj, ja wiem że analiza wsteczna zawsze skuteczna, masz szanse się wykazać, jakie spółki dzisiaj kupić?
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Nowy01 [46.112.82.*]
    One more Level brałem zaraz po wyjściu z 11 bit zobaczymy stopę zwrotu za równe 6 miesięcy ?? Buziole ....
    Ps. Spokojnie 11 Bit szybciej będzie po 150 niż po 300 ...
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~all [93.159.20.*]
    dawaj typy spółek od teraz do końca roku, a nie opowiadasz bajki co Ty nie brałeś, zweryfikujemy Twoją skuteczność, potrafisz, czy tylko szczekać?
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Nowy01 [94.254.152.*]
    Po co mam ci dawać żebyś kopiował i się moim kosztem wzbogacał? Jak ci pisałem że 11BIT MAX 230 i trzeba wychodzić to się śmiałeś.
    Jeszcze raz ci mówię
    1. One more Level ( to mój typ typie czytać nie umiesz ? ) po przejściu na GPW 6-8 zł bo kapitalizacja skoczy do 500 milionów. Po premierze pewnie powyżej 10 zł . Premiera 1 kwartał 2026.
    2. Xtb ale po korekcie .... Pierwszy sygnał kupna przy 76 .... I do konica roku powrót w okolicę 90 zł
    3. CD-R od teraz do premiery W4 ( kurs spokojnie osiągnie poziomy z CB77
    4. Vivid po korekcie mały pakiet pod wyniki za 4 Q jak pokażą pierwsze zyski umowy z Apple.
    5. Lpp ale po korekcie pod wyniki za 4q i roczne + rajd świętego Mikołaja.
    6. Znów Pepco ale po korekcie muszą technicznie zejść w okolice 17-18.50 i też pod wyniki za 4Q okolica 24zł będzie sufitem ...
    Jeszcze jakieś pytania ?
    Tak tak w OML jestem już załadowany i do premiery nie wychodzę dla twojej wiadomość mam 47 tys akcji do końca roku przed przejściem na GPW chcę mieć 80 tyś
    Dlaczego?
    Bo w przypadku obu GR i GR2 sporo zarobiłem a wejście na duży parkiet zwiększy ekspozycję na spółkę i zaprosi duży kapitał. Zresztą sam zobaczysz.
    zapisuje dzisiejsze kursy, sprawdzimy pod koniec 25 i koniec 26 roku, OML 500 mln kapitalizacji przy 20mln przychodu rocznie, ładnie mnie rozbawiłeś
    Tak.... a na CiG co było ..??
    To 500 milionów to takie mocno bezpieczne bo po ogłoszeniu strategi na 2025-2029 są analitycy którzy lekką ręką piszą 800 i więcej ... Nie to nie moje wyliczenia to co ci piszę opieram na analizach dużo mądrzejszych głów niż ja czy ty .... Więc już się tak kolego nie naśmiewają bo jak na razie z 11 bit to ja miałem rację nie ty i to ja jestem na + nie ty ...jak sytuacja się zmieni to przyznam ci rację na razie z pokorą przeproś tych których powiesiłeś na haku .
    pod koniec 2025 i 2026 sprawdzimy notowania 11bit i Twoich spółek mitomanie, zapisałem posta, a cp do 11Bit to nikt nie jest powieszony, wystarczy poczekać, przecież tylko amator nie widzi trzymania kursu i akumulacji
    Jedynym amatorem tutaj jesteś ty ... Ty tam sobie czekaj kolejne 6 miesięcy na wzrost koło 200 zł a ja i inni mitomania będziemy zarabiać. Jakim trzeba być przegrywem żeby siedzieć na tak słabej spółce i kisić kapitał zamiast go mnożyć.... Bo wiesz że o to chodzi na giełdzie ?? Prawda .... ?? Tym bardziej jak zbliża się 4Q najbardziej dochodowy Q w roku z największą zmiennością. Ale tak wyśmienity inwestor jak ty to już wie .... Wracam do zarabiania bo szkoda mi na ciebie odklejenicu czasu ....Jestem tu za 4 miesiące i zobaczymy .
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Były [89.151.21.*]
    Nowy01, nie gadaj z tym dawcą kapitału on jest zwykłym Januszem giełdowym. Dla niego liczy się to ile spółka ma kasy na koncie a nie plany na przyszłość. Tylko Janusz tak postępuje.
    Wcześniej kazał czekać do wyników za 2q że niby pompa będzie. Gadał też o kursie 500zł w grudniu br.

A teraz już zabezpiecza tyły bo zaczyna wydłużać czas do końca 2026. Nigdy wcześniej nie mówił o końcu 2026 tylko zawsze o końcu 2025 a dziś zaczyna wklejać 2026. Taki z niego błazen.
    jakim dopiero błaznem trzeba być, żeby siedzieć i pisać na spółce która Was nie interesuje i tracić swój cenny czas, trzeba być dzieciakim z piaskownicy żeby wierzyć, że ktoś Ci poda dokładną datę i poziom kursu jaki osiągnie spółka, dawaj podajcie swoją spółkę z zasięgiem kursu i z terminem w jakim to osiągnie, zobaczymy jacy z Was inwestorzy, mój cel na 11Bit się nie zmienia, a to kiedy dojdziemy do 500zł nie zależy ode mnie, jak ma to zająć kolejny rok to nie mam z tym problemu, a jak sternik będzie chciał to 500zł będzie pod koniec 2025
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Były [89.151.21.*]
    Hahaha już nagan all mięknie :-)))) No przecież ty Januszu na tym forum krzyczałeś że po wynikach dzida w górę a do końca 2025 zobaczymy 500zł na kursie!!!
    Teraz dopiero dociera do ciebie Januszu dawco kapitału że nic z tego nie będzie i wisisz z innymi na haku.
  • All to co jednak 150 w tym roku? Autor: ~Nowy01 [46.112.82.*]
    All słodki misiu zmień wajchę bo do konica roku blisko a to nie ten kierunek
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Pilot [46.174.6.*]
    Nowy co ty gadasz . Ja byłem na PGE byłem na pepco . kghm na orlenie zarobiłem dużo i wyszłem . Teraz mam amrest i 11 bit i zobaczysz na tym również zarobię i to dużo kwestia czasu .
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Nowy01 [188.33.42.*]
    Bardzo długiego czasu, do kolejnych dużych premier kilka lat a jak historia pokazuje nawet udana premiera nie przynosi wzrostów.Nie wiem skąd u ciebie taki optymizm.
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Pilot [46.174.6.*]
    Bo te spółki są na dnie lepiej w nie inwestować niż ryzykować na spółkach które sa na szytach i mogą szybko spaść
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~all [185.72.186.*]
    Nowy zajmij się z kolegami swoimi spółkami, a o 11Bit się nie martw, wyniki w 2025 będą najlepsze w historii spółki, a gotówki będzie na koncie więcej niż 72mln w 2024,teraz zbieramy akcje jak dają i korzystamy z okazji, takich jak Wy przerabiałem w tamtym roku na CDP przy 100zł, koniec jest zawsze taki sam, później na TPE przy 3zł miałem trola o nicku "trabant", koniec był taki sam, teraz mamy Ciebie i kolegę, koniec będzie podobny
  • Re: Dzień dobry "all" Autor: ~Nowy01 [188.33.24.*]
    Najlepsze jest to że ty w kółko powtarzasz te same głupoty.... Cały czas od 6 miesięcy podajesz dwa przykłady za 100 zł i tam jakieś ble ble za 3 zł cały czas to samo zarobiłeś już jakieś pieniądze na giełdzie czy tylko wisisz na haku..?
[x]
11BIT -0,59% 183,90 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.