Oczami wyobraźni widzę tłumy ludzi popierających obecny rząd. Na pierwszej linii niektórzy forumowicze z PGE z transparentami na których jest napisane.
Rządamy nowych podatków. Obecne podatki są za niskie. Wprowadzać nowe i podwyższać te które już są uchwałami aby PKN nie wetował. Donaldzie chcemy płacić więcej do budżetu. Będziemy szczęśliwi mogąc płacić więcej. Rozumiemy potrzeby budżetu i jesteśmy gotowi pomóc.
Ja na taką manifę nie pójdę ale chętnie bym ją obejrzał w TV. Chętnie bym też zobaczył reakcje przechodniów i usłyszał ich komentarze.
Z tym pytaniem to do min. Motyki. Chwalił się że to dzięki niemu akcje spółek z udziałem SP zmieniają swoją wartość. Może odpowie jaka będzie przyszłość.
a z czego planowal splacac obligacje pfr i covidowe sama splata obligacji w 2025 to 63 mld nie liczac innych kredytowanych cudow czyzbys zapomnial o wydatkach pozostawionych po sobie ;p
Przecież to grupa dewajtisa z pkn nie uznaje faktów tylko interpretacje wg jedynej słusznej wyroczni ignoranta bez rachunku bankowego. No i okazuje się po raz kolejny że bankier kasuje wszystkie wpisy udowadniające ignorancje batyra
Poczekaj na rok wyborczy. 2027 muszą wygrać inaczej uśmiechniętych czekają sprawy karne za łamanie prawa. To będzie prawdziwy festiwal obietnic a tym samym jeszcze większe zadłużanie.
Po nas choćby potop.
Tak sobie myślę że uczestnicy marszu za podnoszeniem podatków mogliby znacznie więcej zarobić niż na GPW. Każdy chętnie zobaczyłby na YouTube baranów którzy sami chcą by ich strzyc. Ewenement na światową skalę.
Czekaj czekaj. Czy ja dobrze rozumiem? Miałeś prawie 13pln na akcji, nie sprzedałeś czyli jesteś obecnie w plecy jakieś ponad 2pln na akcji i tłumaczysz to oczekiwaniem aż kiedyś rząd się zmieni? :DDDDDDDDDDDD
Nie wiem kogo Ty tam w domu zwołujesz, ale człowieku. Miej chociaż odrobinę szacunku do swoich bliskich. Było olać propagandę świrku, zarobić i kupić coś żonie lub dzieciom. O jakim budżecie Ty piszesz skoro nawet zysku z konta nie potrafisz wyjąć. :DDDDD