Zgodnie z treścią raportu ( strona 20) w dniu 3 września odbędzie się licytacja komornicza 3 działek w sądzie w Płocku. Nie wiem czy to dobrze dla spółki ale spółka jest w upadłości od 11 czerwca i ma ustanowionego nadzorcę sądowego. Może to coś pomoże i jakoś odzyskamy nasze pieniądze....
Nie ma takiej możliwości, banki zabiorą wszystko co możliwe i to obecne postępowanie zakończy się upadłością likwidacyjną. Niestety, tak już jest na bananowej jak się gra na spółkach tego pokroju. Ryzyko wpisane było w tą inwestycję. Zwyczajnie mówiąc OGRALI nas jak małego dzieciaka.
brak pomysłu na spólkę lub celowe rozgrabienie majatku przez obecnego prezesa skonczy się likwidacją. Nie wiem czy nie wytoczyć powództwa cywilnego przeciwko zarządowi tego cudactwa za niegospodarność no i w sumie za działanie na szkodę spólki- w koncu to on wyprowadził 0,5mln w formie pożyczki do innej spólki
Do kiedy pożyczka musi być zwrócona?. Czy ten prezes w tamtej spółce również jest w zarządzie. Czy można dochodzić swoich praw do straconego kapitału jaki włożyłem w Comeco. Jestem przecież akcjonariuszem czyli w minimalnym stopniu właścicielem. O co tu kwa chodzi żeby ktoś żerował na mnie...