• Kiedy 4 PLN ? Autor: ~F51_i [37.225.40.*]
    To i tak będzie cena o prawie 4 PLN za wysoka bo farma nie ma nic. Po 20-tu latach działalności spółka nie ma nic. Wartość mają jedynie pieniądze na kontach a tych jest mało a z miesiąca na miesiąc jeszcze mniej. Spółkę może uratować tylko połączenie z innym producentem który ma grę tuż przed premierą a który nie jest notowany na GPW. Sama farma z obecnym zespołem, produktami i zadłużeniem, nie jest w stanie przetrwać.
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~ali___ [164.127.251.*]
    Fajnie że są jeszcze ludzie troszczący się o cudze interesy :)
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~F51_i [46.205.200.*]
    Hodowcy strat nigdy nie zrozumieją, że na giełdzie tak samo ważna jest ochrona kapitału jak i jego pomnażanie. Pewnie @ali__ robisz takie interesy na akcjach farmy, że jest ci to obojętne czy będą 5 PLN czy 4 PLN bo to tylko 1 PLN różnicy a pewnie trzymasz od 20 a może i 30 PLN czekając na zapowiadany, przełomowy hit :) Otóż hitu nie będzie a druga część dobrej gry Chernobylite to zlepek wizji który zupełnie zatracił klimat części pierwszej. Co gorsze gracze omijają grę bo jest po prostu słaba pod każdym względem.
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~ali___ [164.127.218.*]
    Przestań się wymierzać i interesować cudzymi portfelami. Z Farmą jestem związany od 2017r i pamiętam jak było odbierane Chernobylite 1 w ea a jak po premierze. Odmienny charakter gry ma swój cel, to nie tylko wybujała fantazja twórców. Zajmij się czymś pożytecznym zamiast wisieć na forum no chyba że właśnie to jest twoją 'pożyteczną' pracą
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~ali___ [164.127.214.*]
    W ogóle śmiesznym jest mówienie o ochronie kapitału kiedy akcje są przecenione o 94% od szczytu xD chyba znam cel twojej obecności tutaj
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~Tyr [31.0.74.*]
    A Rafako po kilkadziesiąt groszy nie było podobne?
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~Eehh [89.64.24.*]
    A jakie ma to zadłużenie? Chyba nie takie, że zleceń rządowych nie może dostać, co?
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~żeglarz [46.112.72.*]
    -F51_i ... kolejny Kononowicz giełdy, nic nie ma, nic nie będzie, ciemno wszędzie :)
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~F51_i [31.183.146.*]
    @żeglarz skoro znasz Kononowicza to masz już doświadczenie życiowe ale niestety nie uczysz się na błędach i na pewno nie zarabiasz na spekulacjach. Dawcy kapitału są zawsze potrzebni.
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~żeglarz [46.112.72.*]
    Śp. Krzysztof Kononowicz wypowiadając te słowa - ,,niczego nie będzie,, stał się politycznym memem ... do takiego tytułu pretendujesz sam Panie -F51_i, twierdząc że w spółce Farm nic nie ma, nic nie będzie ...
    To prawda, nie jestem spekulantem , klasyfikuję się jako gracz średnioterminowy, tutaj od 2019 z zyskiem 300 % ... i przyznaję, trochę mam wyrzuty sumienia że oskubałem dawców kapitału, ale jak napisałeś są potrzebni ...
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: ~F51_i [217.113.233.*]
    Jesteś graczem średnioterminowym i trzymasz akcje od 6-ciu lat ? Masz zysk 300% to na co jeszcze czekasz albo na co czekałeś przy zysku 3000% Chciałeś z 1000 PLN zrobić 100000 PLN ? No @żeglarz popłynąłeś z fantazją. Tymczasem kurs spadł poniżej 5 PLN i nie trzeba być znawcą farmy by przewidzieć dalszy kierunek.
  • Re: Kiedy 4 PLN ? Autor: zeglarz [91.150.192.*]
    Skoro napisałem z zyskiem 300% to znaczy że go (zysk) zrealizowałem, niestety kosztem tych biednych dawców kapitału o których wspomniałeś ... od dawna nie jest to żadna tajemnica, kto chce znajdzie w archiwum gdzie nawet opisałem szczegółowo moją strategię grania na giełdzie ...

Na wszelki wypadek zostawiłem sobie 10% by nie żałować, gdyby przypadkiem to WW3 zażarło ... stąd moja obecność i sporadyczne wpisy na forum ...
    a mam inną
    Ja mam inną teorię co do spółki, i nie są to słowa śp.Kononowicza - Niczego nie będzie ...

[x]
FARM51 -1,55% 5,08 2025-09-05 16:37:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.