re - nie naganiam , nie mam w tym żadnego interesu dzielę się tylko swoimi uwagami .Czasy w których spółki rosły pod split w nieskończoność a po splicie rosły kolejne kilkadziesiąt albo więcej procent minęły kilka lat temu i szybko nie wrócą tak więc JESZCZE RAZ UWAGA NA BARDZO CIEPŁE UBRANKA . Merytorycznych i finansowych powodów do wzrostu ceny akcji tej spółki na tą chwile nie ma . W dość długim okresie można było te akcje nabyć w cenie 11-15 zł i to była okazja. Obecnie jest po 35 i na więcej ja nie liczę.Sam split nie podciągnie wyżej kursu .
Zgadzam się z mańkiem. Kto był mądry pakował się jak akcje były w przedziale 27-30 zł. Teraz czas na mądrą dystrybucję. Ja część moich akcji dzisiaj opchnąłem i liczę zyski. Zobaczymy co jutro będzie. Może dociągnie z trudem do 37 zł albo wyżej, jak nie to też płakał nie będę.
Nie nazywajcie mnie naganiaczem na spadki i nie snujcie domysłów, że zechcę jeszcze dokupić. Nie potrzeba mi podwyższać średniej. A za zysk z tego co już sprzedałem właśnie przeglądam wycieczki na Kubę dla 2 osób. Na wodospad na giełdzie, jaki nas czeka tylko najwięksi samobójcy pchają się teraz w akcje. Dotyczy to także Izolacji.
co wy tak się usraliście z tymi spadkami? Takich jak ty na forum jest od groma.
Bedą spadki, bo w telewizji powiedzieli?
Sprzedałeś po 30 zeta wczoraj i dzisiaj szlag cię trafia, dlaczego się pośpieszyłeś.
Tak właśnie piszą tacy jak ty.
Jejku ale szok. Wywalilem skotka 30 000 sztuk zysk +28% i zainwestuje w IZO spokojnie zero strachu do 28 czas. Licze na wasze wpisy 2 dni przed i dwa dni po splicie . KOMPROMITACJA sfrustrowanej leszczyny ,specjalistow od AT i grajkow na DT !!!