Dnia 2025-09-06 o godz. 11:38 ~AntyNagon napisał(a): > Dnia 2025-09-06 o godz. 10:13 ~Haha napisał(a): > > A co to za wycie biedy bez akcji? Jedni wyją, inni mogą na nogę i zarabiają:) > > > No ty vincent pięknie "zarabiasz" kupiłeś za 6 zł a teraz błagasz o 1,20. Czy oprócz oze poczyniłeś jeszcze inne takie trafne inwestycje?
On tutaj wszystkie oszczędności wtopił, na nic innego już nie starczyło. Teraz żyje z renciny i się modli o cud.
Dnia 2025-09-06 o godz. 21:23 ~Haha napisał(a): > Cud to to, że jeszcze jęczysz niemoto. Jak dobrze, że jesteście na GPW:)
Jęczysz to ty od 5 lat próbując to wcisnąć, ja ostrzegałem przed tobą i wszystko co pisałem się spełniło. Poleciało z 6 zł na 60 groszy a ty zostałeś w odpiętym wagonie. Oczywiście że dobrze że jestem na GPW dzięki mnie nie naciągnąłeś niewinnych ludzi.
Dnia 2025-09-07 o godz. 16:25 ~analityk napisał(a): > Tak, tak biedo 5 lat na forum slęczysz i patrzysz jak tu zarabiamy. Jesteś tu taki lokalny folklor.
Cudownie "zarabiasz"
he he he
Autor: ~Vincent [185.238.122.*] 2020-10-14 13:29 Opublikowano przy kursie: 5,00 zł , zmiana od tamtej pory: -88,10%
Trzech was było oze, murbeton i ty vincent. Ci dwaj się przynajmniej ze wstydu spalili i już nie piszą tych bzdur. Ty tu nadal żebrzesz i opowiadasz co to będzie jak szort będzie skupował żeby oddać :) A najlepsze że po 24 września będzie ta sama śpiewka. Ty to wypisujesz żeby samego siebie uspokoić bo takie baty tu dostałeś. Zapamiętaj sobie że nigdy ale to PRZENIGDY kurs tutaj nie przebije 2 zł.