Czytajcie uważnie Portal Obronny.. @ Bart- 'piękny ruch"w odniesieniu do nietórych członków RN, to mniejsze FF.. @ Truskawka- casus cenowy PGM, o którym często wspominasz" nabiera rumieńców".
Pozdrowienia dla moich" ulubieńców", tych Nowych i Starych...;) Nie mam ochoty tracić dla Was swojego czasu, udzielając się i wdając w polemikę, każdy ma tu swoje doświadczenia i samodzielnie podejmuje decyzję.. "Pszczoły nie tracą czasu na tłumaczenie muchom, że miód jest lepszy od gów...a"..;) Życzę samych trafionych wyborów..
Emisji nie będzie bo uchwała na walnym zostałaś cofnięta za to jest 2 mln pożyczki plus 240 tys odsetek. Plus tego jest taki że pożyczyli najwieksi akcjonariusze więc jakaś perspektywa jest tylko pewnie długoterminowa. No ale obecność tych dwóch i to co wypisują świadczą raczej o tym ze spekula już na jakis czas opuściła ta spółkę. Teraz kurs spadnie pod wlasnym ciężarem czyli faktem że szybko dużo wzrosl i myślę za za jakies 3 tygodnie coś się zmieni bo pod koniec września ma sie wyjasnic co dalej ze zbrojeniówką. Jak narazie stało się wszystko to co pisałem przed tymi wydarzeniami nawet to że daszek nika z forum chociaż obstawiam że jeszcze na tego posta odpisze a truskawka jedyne co będzie pisać to bełkot że będzie 10 zł plus może jedno obrazliwe zdanie.
No tak ale wasza obecność to powinniśmy uważać za zaszyte czy co ?
My mamy akcjie kibicujemy i dokupujemy
A wy
No właśnie co takiego jest tutaj co sprawia że marnujcie cenny czas w niedzielę żeby spawdzac forum i wydawać się w dyskusję z daszkiem i truskawka
Hmmm
Obstawiam że jeszcze na tego posta odpisze nowy że musi być 1.2 PLN bo on tak chce:)
Pozdro mordo i nie bierz tego do sibie
Po prostu musisz się jeszcze dużo nauczyć nic więcej
Ps
Bardzo dobrze że zarobiłeś na AUX będziesz potrzebował dużo kasy żeby uśrednić klab po 5 PLN
Dzisiaj już 30 miejsce w rankingu
Niby nic się biedzie tylko daszek i truskawka przedrzeźniają się z nowym a tu taki up
Zapowiada się gorący tydzień
Na początek 2 PLN pęka jak gumka w majtkach:)
I życzę tego każdemu który chce tutaj zainwestować żeby spadło nawet na 1pln i żeby obroty były na tyle duże żeby każdy z was mógł sobie chociaż po tej cenie kupić po 20tys szt bez podbicia kursu
Tylko czy to realne to już sobie odpowiedziecie sami albo spytajcie nowego on wie i się zna:)
Truskawka... naganianie Milton przy 1,2-1,4 bedzie zaraz 5!!! Medtech przy 0,6 to samo... Jakie są teraz ceny tych społek..?????. Wiadomo, zę Truskawki brac na powaznie nie można... A co do klabatera,.. Terz chyba pomieli sie z tendencją spadkową, ale jeszcze szalone wzrosty bedą... Ale i tak na tym zarobią nieliczni.... Emisja akcji wczesniej czy pozniej bedzie.... albo ratunkowa, albo dla nowego inwestora z nowym biznesem ( moze te wasze drony)... zrozumcie to.... Bez emisji spółka ogłosi upadłość...
A tak co do dronów.... Pomyslcie, czy jaks spółka produkujaca drony wchodziła by na giełde kuchennymi drzwaimi??? Na pewno nie! Bo wchodząc normalnie zgarnia setki milionow z emisji... Druga kwestia.... Jaka spólka , która weszła kuchennymi drzwiami na giełde odniosła sukces? Ja kojarzę, że to były prawie same wtopy, czyli po wejsciu systematyczne upychanie papieru.....
Na wypisują się na tworzą teorii dlaczego to nie może się udać itd
Ze wam się chce
Wystarczy spojrzeć na wykres miesięczny lub roczny i każdy widzi co tu się dzieje i co będzie się działo
Pozdrawiam i życzę dużo siły bo to nie będzie wasz tydzień napewno
Dziekuje za odpowiedź. Rozumiem, że członkowie RN zakupili akcje(?). Nie znalazlem takich informacji, ale nie dziwię się jeśli tak się stało, to oznaka wiary w spółkę. Z PGM kojarzy mi sie jedna spółka przejęta i wciągnięta do tej grupy. Oczywiście tutaj może być inny scenariusz, ale nie można nic wykluczyć. Co do osób piszących skąd firma weźmie kasę na produkcję dronów- na jakiej podstawie stwierdziliście, że spółka chce PRODUKOWAĆ drony? Bo jeśli nic nie przeoczyłem, to nie ma nigdzie o tym wzmianki. Działalność związana z takimi urządzeniami nie musi być ich produkcją :)