Człowieku, potrzebujesz lekarza na gwałt:) Kurs się kisi od dawna w okolicach 80zł, jak ktoś do tej pory nie sprzedał to ma to robić teraz? Ma sprzedawać przy samych pozytywnych informacjach? Jedyny negatyw w tej chwili to słabe wyniki FC i HC w q2 w Q3 już wygląda to lepiej. Spadki wynikają z cięciu kosztów marketingowych więc patrząc na to co mówili na konfie to kwestia czasu jak zwiększa nakłady... HC uznali za pewniak z rekordowymi wskaźnikami... Nowa gra rortosa i od nowego roku kasa z rortosa idzie na konto tsg. Po skupie masz milion akcji mniej, do podziału przy następnych dywidendach. Rok pewnie będzie zamknięty w okolicach 100mln netto... Więc wyjaśnij dlaczego kurs miałby spadać ?:) Nawet jak kurs się osunie parę złotych to finalnie nic to nie zmienia przy takich perspektywach... Wyjaśnij nam dlaczego kurs ma spadać , co za tym przemawia:)
No ja wszystko rozumiem, ale niech podadzą jakieś argumenty które przemawiają za spadkiem kursu... Ciężko znaleźć jakieś negatywne informacje, a chłop biadoli na forum. Kapitalizacja 500mln, a prawdopodobny zysk w tym roku to okolice 100mln. W przyszłym Rortos pewnie dorzuci z 15-20mln i zobaczymy ile TH. Jak jeszcze podciągną HC i FC, to nie ma możliwości by taka wycena się utrzymała.
Napisałem Ci że nawet jeśli aktualnie spadnie o kilka złoty przy tych perspektywach jest to zupełnie bez znaczenia. Nie będzie się dało trzymać kursu przy takich zyskach w nieskończoność.
Posłuchaj to już nie ma znaczenia. Nie będę więcej dodawał postów na spółce po 1 i tam są usuwane mimo że wyrażają zwyczajną opinię bez szkalowania nikogo po 2 - ty już zmieniłeś narrację. Ale ok. Spółka od 4 lat tylko leci w dół z niewielkimi podbitkami na najniższych obrotach. Pisze co wy (nie wiem czy Ty akurat ale osoby naganiające piszecie za brednie) o jakiś wielkich obrotach , funduszach wchodzących - przecież każdy sobie sprawdzi że obroty są żadne, naganiają na 400 , 300 150 itd zmniejszając poziomy i sugerowany rok wzrostów. To jest zabawne i odnoszę się tylko do tego. Są jakieś granice wiem że bankier to ściek ale niektórzy się tym sugerują. Obiektywnie patrząc spółka jest jedna najgorszych z WIGu i taka prawda. Powodzenia życzę naganiajcie dalej. Każdy rozsądny wie co tutaj jest grane
Chłopie jak ktoś pisze „wrucisz” to serio myślisz że ktoś może cię potraktować na poważnie? No nawet nie zniżam się do poziomu takiego kogoś żeby dyskutować.
O znowu wruciles hahaha koko był i po 107 i po 106 co roku tylko się bawić koko kakaowe oko były skupy dywidendy. I zawsze byłeś ty koko co ma kakaowe oko
Koko sroko pisałem ci że do wypłaty jeszcze jak będzie promocja to spoko tym niżej tym lepiej na wet 70zl przytulę co by nie było miałeś nie wracać a codziennie się pojawiasz nawet kłamać nie umiesz ty jesteś jakiś bot prosili cię tam żebyś jeszcze nie odchodził za te 20 groszy hahahaha
Wyniki za III kw będą słabe ze względu na ograniczenie wydatków marketingowych. Nie będzie 100 mln zysku netto ani 120 EBITDA w tym roku. BOS dał TP bodajże 62 zl