Najwyraźniej nie odbiera listów, nie rozmawia z księgowymi. Komornik nie zajmuje majątku tak od razy. Najpierw musi być wyrok, potem próba zajęcia rachunków bankowych, dopiero później innego majątku. W dodatku o każdej takiej czynności komornik informuje dłużnika. Równiez kurator spółki NaturatiV wysyłał do Wojciechowicza korespondencję w sprawie tej spółki : (sprawozdanie kuratora z działań złożone do sądu, dostępne na rar.ms.gov.pl) DNIU 14 MARCA 2025 R. WYSŁAŁEM LISTEM POLECONYM DO WSPÓLNIKA SPÓŁKI NATURATIV - JANUSZ JACEK NAKLICKI ZAPROSZENIE NA ZGROMADZENIE WSPÓLNIKÓW ZAPLANOWANE NA DZIEŃ 15 KWIETNIA 2025 R. KTÓREGO PRZEDMIOTEM MIAŁO BYĆ POWOŁANIE PRZEZ ZGROMADZENIE WSPÓLNIKÓW JEDNEGO CZŁONKA ZARZĄDU SPÓŁKI NATURATIV- W DNIU 14 MARCA 2025 R. WYSŁAŁEM LISTEM POLECONYM DO WSPÓLNIKA SPÓŁKI NATURATIV - MAGDALENA AGNIESZKA HAJDUK - NAKLICKA (to samo) W DNIU 14 MARCA 2025 R. WYSŁAŁEM LISTEM POLECONYM DO WSPÓLNIKA SPÓŁKI NATURATIV - FORMONAR INVESTMENT LIMITED (to samo) W DNIU 14 MARCA 2025 R. WYSŁAŁEM LISTEM POLECONYM DO WSPÓLNIKA SPÓŁKI NATURATIV - MARZENA RUJNA (to samo) W DNIU 14 MARCA 2025 R. WYSŁAŁEM LISTEM POLECONYM DO WSPÓLNIKA SPÓŁKI NATURATIV - AUGERE HEALTH FOOD ALTERNATYWNA SPÓŁKA INWESTYCYJNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (to samo) W DNIU 14 MARCA 2025 R. WYSŁAŁEM LISTEM POLECONYM DO WSPÓLNIKA SPÓŁKI NATURATIV - INNO - GENE SPÓŁKA AKCYJNA ZAPROSZENIE NA ZGROMADZENIE WSPÓLNIKÓW ZAPLANOWANE NA DZIEŃ 15 KWIETNIA 2025 R. KTÓREGO PRZEDMIOTEM MIAŁO BYĆ POWOŁANIE PRZEZ ZGROMADZENIE WSPÓLNIKÓW JEDNEGO CZŁONKA ZARZĄDU SPÓŁKI NATURATIV- itd. W DNIU 15 KWIETNIA 2025 R. NIE ODBYŁO SIĘ ZGROMADZENIE WSPÓLNIKÓW SPÓŁKI NATURATIV Z UWGAI NA BRAK STAWIENIA SIĘ WSPÓLNIKÓW W MIEJSCU WSKAZANYM W ZAPROSZENIU Z DNIA 13 MARCA 2025 R
Czyli Wojciechowicz albo musiał wiedzieć co się w Naturativ dzieje - albo tej wiedzy nie chciał przyjąć. Każdy dłuznik uciekający przed wierzycielami - w imię zasad nie odbiera listów. Żadnych listów.
Tymczasem, wg korekty raportu :
W dniu 6 czerwca 2025 roku Emitent powziął informację o zajęciu przez Komornika Sądowego przy Sądzie Rejonowym dla m.st Warszawy w Warszawie udziałów Emitenta w spółce: Central Europe Genomics Center spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w 15-063 Białystok, przy ul.Warszawska 6/32, KRS 0000577544, a w dniu 6 sierpnia 2025 roku także udziałów w spółce Naturativ sp. z o o. (KRS 0000579220) na rzecz jednego z wierzycieli Emitenta. Należność główna Emitenta względem wierzyciela wynosi 38 745,00 zł wraz z odsetkami, które na dzień publikacji raportu wynosiły około 16.000 zł. Obie spółki nie prowadziły w 2025 roku działalności operacyjnej
Ale postanowienie sądu w sprawie udziałów w CEGC zapadło 6 maja. Wcześniej musiała być korespondencja komornika z IGN. Tu na forum był w tej sprawie post 6 czerwca ... przypadek ? A kto powiedział że to był przypadek ???
Wg rar.ms.gov.pl - sąd podjął decyzję o rozwiązaniu spółki Naturativ:
Sygn. akt LU VI Ns KRS 13027/25/686 POSTANOWIENIE Dnia 6 sierpnia 2025 r. Sąd Rejonowy Lublin – Wschód w Lublinie z siedziba w Świdniku Wydział VI Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Przewodniczący sędzia Michał Suraj Protokolant Sylwia Stelmach po rozpoznaniu w dniu 6 sierpnia 2025 r. w Świdniku na rozprawie sprawy z wniosku Tomasza Masełko kuratora Naturativ Spółka z o.o. w Puławach w przedmiocie rozwiązania spółki Postanawia I. Rozwiązać Naturativ Spółka z o.o. w Puławach wpisaną do KRS pod nr 0000579220 po przeprowadzeniu postępowania likwidacyjnego. II. Ustanowić dla Naturativ Spółka z o.o. w Puławach likwidatora w osobie adw. Pauliny Myśliwiec – Kurda uprawniając do jednoosobowej reprezentacji.
Panie Wojciechowicz - jak już pan ma tą wiedzę to warto wpisać w raport za II kwartał, że w dniu 29 sierpnia pan sie o tym dowiedział. Ale przeczytaj pan wpierw regulamin, czy nie powinno to być w raporcie bieżącym, - bo kolejna kara wpadnie.
Rada Nadzorcza wybrana rok temu nadal nie jest wpisana do KRS. Podczas czatu w czerwcu- zarzekał sie że uzupełni. I psinco.
A już stwierdzenie, że nie ma raportu skonsolidowanego, bo nie może zdobyć danych od dwu spółek zależnych (CBDNA i Hydrogenium PSA) to dyskwalifikujące zarząd spółki DNO i 100 metrów mułu.
Ktoś tu jeszcze wierzy że jakies piniondze z Dubaju wpłyną ??
W zasadzie za milion utopiony w Naturativ - Wojciechowicz powinien odpowiedzieć cywilnie przed akcjonariuszami.