• Ostatnie dociskanie Autor: ~kimchi [89.64.13.*]
    Spółka jest śmiesznie nisko wyceniona. 16 mln capu z przychodami na poziomie 20 i dodatnimi przepływami. Już nikt nie oddaje akcji.
  • Re: Ostatnie dociskanie Autor: ~Lol [83.5.247.*]
    Tak, minus 6%, nikt nie oddaje.
  • Re: Ostatnie dociskanie Autor: ~kimchi [213.109.47.*]
    Wolumen prawdę Ci powie. Zobacz też jaka ogromna bycza dywergencja jest na oscylatorach na tygodniowym.
  • Re: Ostatnie dociskanie Autor: ~lol [185.31.217.*]
    jak można patrzeć na AT na spółce gdzie dzienne obroty wynoszą kilka tys zł? W arkuszu po prawej każdy wystawia co może by się papieru pozbyć. Skoro jest tak tanio, to czemu ta co zniszczyła spółkę nie kupuje pakietów jak i reszta władz?
  • Re: Ostatnie dociskanie Autor: ~kimchi [213.109.47.*]
    Nie patrzę na AT w oderwaniu od fundamentów spółki, a te według mnie nie są złe i uważam, że spółka jest warta trochę więcej niż 16M.
  • Re: Ostatnie dociskanie Autor: ~mak [188.146.174.*]
    Co tu się wyprawia xD Tu serio jeszcze ktoś liczy na wzrosty? Patrząc na wyniki i portfolio władz tej spółki to gdyby nie linia kredytowa prawdopodobnie byliby bankrutami. Tam z całego tego zarządu to chyba tylko wiceprezes ma jakieś doświadczenie, reszta to albo kompletny brak albo wręcz upadłości. Całe szczęście, że wyszedłem jeszcze za poprzedniego prezesa, wtedy było źle ale teraz to istny armagedon.
  • Re: Ostatnie dociskanie Autor: ~SAPER [171.25.183.*]
    Ja czekam aby wejść.
[x]
WOODPCKR 0,29% 3,45 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.