• hmmmm Autor: ~propunctuscomputator [88.156.209.*]
    Dzień dobry. Tak napiszę dla porządku, żeby kiedyś nie było "że coś". Jednym z pięciu
    potencjalnych wykonawców CPK jest niejaki PORR, którego partnerem jest DORACO.
    Macie jakieś skojarzenia z przeszłości....? Tak tylko pytam...jak to mówią na wschodzie
    "dla kolegi"...
  • Re: hmmmm Autor: ~Ja [31.182.222.*]
    A co to ma wspólnego z PBG?????
  • Re: hmmmm Autor: ~Lala [83.5.73.*]
    A to ciekawie może być.
  • Re: hmmmm Autor: ~Dertyui [77.65.110.*]
    To niema nic wspólnego z PBG
  • Re: hmmmm Autor: ~propunctus [88.156.209.*]
    poszperaj
    Cienki jesteś. Nie pamietasz jak pbg i doraco budowali stadion w szczecinie.
  • Re: hmmmm Autor: ~Ulala [77.65.104.*]
    A co ma do rzeczy co było kiedyś? Każdy wie co i kiedy miało pbg z doraco, ale było minęło.
    Kiedyś Alaska należała do Rosji
    Kiedyś pbg podobnie jak hbp i rfk były wielkie, a dzisiaj ich nie ma
    Dzisiątki milionów zdań można wypisywać co było kiedyś. Było i.się skończyło.
    Na walnym w czerwcu nie przeszla ustawa o dalszym isrnieniu spółki, od prawie roku zawieszone notowania, najcenniejsze aktywa sprzedane za przysłowiową złotówke jak rafako miesiąc temu.
    Zapraszamy na ziemie, lewitacja jest przyjemna, ale nie może trwać wiecznie.

• Re: hmmmm Autor: ~Leszczyński [79.191.12.*]
    zawsze to coś , tylko czekanie jest wku-wiające
  • Re: hmmmm Autor: ~Kufel [31.0.57.*]
    Czekamy. Nie mamy żadnego innego wyjścia.
    Oj ziemuś, ktm....., bez urazy, tyyyyyyyyyyyyyyyyyy zapraszasz, echhhhh na ziemię, a niech ci będzie, no niech twoja racja, a niech tam , że tam się wadzą, między sobą i będzie przysłowiowa kaszana, ale synciu mały, ty wiesz mało, a podejrzewasz dużo, a oni wiedzą ciut więcej od ciebie , bo ty w sumie co wiesz, no w zasadzie nic, bo tylko kaszlesz bez sensu, gdzieś cóś przeczytasz usłyszysz i chlapiesz co ci ślina na język przyniesie , ty nowy inwestorze przez duże H i małe u . A oni ci wielcy inwestorzy są na giełdzie od początku, a ty mały szaraczku , taki komentator końcowy , co pozjadał wszystkie rozumy i nadaje się na H. I ty chcesz ich pouczać. Lepiej idź na loda. Ja zawsze mam sentyment, do ludzi słabych.
  • Re: hmmmm Autor: ~Ulala [77.65.104.*]
    Dnia 2025-09-01 o godz. 21:56 ~Lala napisał(a):
    > Oj ziemuś, ktm....., bez urazy, tyyyyyyyyyyyyyyyyyy zapraszasz, echhhhh na ziemię, a niech ci będzie, no niech twoja racja, a niech tam , że tam się wadzą, między sobą i będzie przysłowiowa kaszana, ale synciu mały, ty wiesz mało, a podejrzewasz dużo, a oni wiedzą ciut więcej od ciebie , bo ty w sumie co wiesz, no w zasadzie nic, bo tylko kaszlesz bez sensu, gdzieś cóś przeczytasz usłyszysz i chlapiesz co ci ślina na język przyniesie , ty nowy inwestorze przez duże H i małe u . A oni ci wielcy inwestorzy są na giełdzie od początku, a ty mały szaraczku , taki komentator końcowy , co pozjadał wszystkie rozumy i nadaje się na H. I ty chcesz ich pouczać. Lepiej idź na loda. Ja zawsze mam sentyment, do ludzi słabych.

Do rzeczy dziecko do rzeczy, próbując obrażać pokazujesz swoją bezradność i frustracje, która zapewne zaczyna cie przerastać.
    Co ma wspólnego pbg z doraco w 2025 r??? Słucham cie dziecko, koleżanki i koledzy też. Pokaż jaki to gruby jesteś, bo kogoś tam cienkim nazwałeś, a lata lecą.
  • Re: hmmmm Autor: ~Kufel [31.0.57.*]
    A rozliczyli ten stadion do końca? Czy przegapiłem jakiś komunikat w tej sprawie? Hmm????
  • Re: hmmmm Autor: ~Lala [178.42.0.*]
    Może rozliczyli, a może nie, ale wspólnie budowali.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.