Dzień dobry. Tak napiszę dla porządku, żeby kiedyś nie było "że coś". Jednym z pięciu potencjalnych wykonawców CPK jest niejaki PORR, którego partnerem jest DORACO. Macie jakieś skojarzenia z przeszłości....? Tak tylko pytam...jak to mówią na wschodzie "dla kolegi"...
A co ma do rzeczy co było kiedyś? Każdy wie co i kiedy miało pbg z doraco, ale było minęło. Kiedyś Alaska należała do Rosji Kiedyś pbg podobnie jak hbp i rfk były wielkie, a dzisiaj ich nie ma Dzisiątki milionów zdań można wypisywać co było kiedyś. Było i.się skończyło. Na walnym w czerwcu nie przeszla ustawa o dalszym isrnieniu spółki, od prawie roku zawieszone notowania, najcenniejsze aktywa sprzedane za przysłowiową złotówke jak rafako miesiąc temu. Zapraszamy na ziemie, lewitacja jest przyjemna, ale nie może trwać wiecznie.
Oj ziemuś, ktm....., bez urazy, tyyyyyyyyyyyyyyyyyy zapraszasz, echhhhh na ziemię, a niech ci będzie, no niech twoja racja, a niech tam , że tam się wadzą, między sobą i będzie przysłowiowa kaszana, ale synciu mały, ty wiesz mało, a podejrzewasz dużo, a oni wiedzą ciut więcej od ciebie , bo ty w sumie co wiesz, no w zasadzie nic, bo tylko kaszlesz bez sensu, gdzieś cóś przeczytasz usłyszysz i chlapiesz co ci ślina na język przyniesie , ty nowy inwestorze przez duże H i małe u . A oni ci wielcy inwestorzy są na giełdzie od początku, a ty mały szaraczku , taki komentator końcowy , co pozjadał wszystkie rozumy i nadaje się na H. I ty chcesz ich pouczać. Lepiej idź na loda. Ja zawsze mam sentyment, do ludzi słabych.
Dnia 2025-09-01 o godz. 21:56 ~Lala napisał(a): > Oj ziemuś, ktm....., bez urazy, tyyyyyyyyyyyyyyyyyy zapraszasz, echhhhh na ziemię, a niech ci będzie, no niech twoja racja, a niech tam , że tam się wadzą, między sobą i będzie przysłowiowa kaszana, ale synciu mały, ty wiesz mało, a podejrzewasz dużo, a oni wiedzą ciut więcej od ciebie , bo ty w sumie co wiesz, no w zasadzie nic, bo tylko kaszlesz bez sensu, gdzieś cóś przeczytasz usłyszysz i chlapiesz co ci ślina na język przyniesie , ty nowy inwestorze przez duże H i małe u . A oni ci wielcy inwestorzy są na giełdzie od początku, a ty mały szaraczku , taki komentator końcowy , co pozjadał wszystkie rozumy i nadaje się na H. I ty chcesz ich pouczać. Lepiej idź na loda. Ja zawsze mam sentyment, do ludzi słabych.
Do rzeczy dziecko do rzeczy, próbując obrażać pokazujesz swoją bezradność i frustracje, która zapewne zaczyna cie przerastać. Co ma wspólnego pbg z doraco w 2025 r??? Słucham cie dziecko, koleżanki i koledzy też. Pokaż jaki to gruby jesteś, bo kogoś tam cienkim nazwałeś, a lata lecą.