I co lecimy na 1,20 zl ? Co tam ciekawego masz do napisania ? posklejasz jakieś wypowiedzi i będziesz zakłamywał rzeczywistość ?jestem ciekawy co będziesz pisał jak spadnie poniżej 1,50 zł a najprawdopodobniej doleci do 1,20 zł.
Bardzo cię Daszek przepraszam za mój powyższy post ale nie znam się na giełdzie i mam krótki lont i dlatego tak no i dużo straciłem przy sprzedaży a tak w ogóle to jest gupi
Dnia 2025-08-29 o godz. 16:02 ~Nowy napisał(a): > Daszek ty jesteś dla mnie guru i tyle w temacie, a czasami no cóż żal mi dupsko ściska i przez krótki lont palnę jakiś durny post
Miło, czuje sie wyrożniony. ;) To ironia, chyba wiesz co to. ;)
Panowie,a co tu się dziwić.Szybko urosło,szybko spadnie.Jedni realizują zyski,drudzy tną straty.To spółka dla ludzi o mocnych nerwach.Wiekszosc myślała że będzie rosnąć cały czas.
Tak wiem poznałem się na tobie odrazu
Na pgmsa przy 80gr też z takimi pisywałem i zagadnień co się z nimi stało dzisiaj
Zero kontaktu dziwne nie
Ale co tam idziemy dalej dzisiaj jest nowy jutro będzie stary a nowego nie będzie itd
Pozdro i nie bierz tego do siebie nie twoja wina nowy po prostu musisz się nauczyć na błędach i tyle
Wiecie jak jestem jak dziecko we mgle, niby słyszę że dzwoni ale nie wiem w którym kościele, niestety za krótko jestem na giełdzie i cały czas się uczę