Nie wiem czy najpierw była kura, czy jajko. Nie wiem też czy doczekamy się wezwania po 5 PLN, czy jednak komunikatu, że w transakcji poza sesyjnej właściciela zmieniło kilkadziesiąt mln szt. akcji. BOLOzaury są pewni wezwania i niezłomności ALLIANZ, ja obawiam się pazernego cwaniactwa carewicza. Ktoś z nas się myli... " Pożywiom uwidim ".
Dobrze, że używa fonetycznie cyrylicy, bo już wiadomo kto jest kim w tym układzie i że ruskie trolle nawet GRENEVIA się zajmują i usiłują narobić kłopotów polskim inwestorom indywidualnym... Może kiedyś będzie coś z urzędu w ten sprawie... Pożyjemy zobaczymy... zdziwione trolle nagle milknące i deportowane... A odnośnie GRENEVIA to nawet fundusz NN nie sprzedał swoich prawie 60 mln akcji poza sesją, a w tym nibywezwaniu wyszedł za 2,75 PLN oficjalnie, bo coś pod stołem było albo pojawiła się okazja inwestycyjna inna dobra w ich ocenie, ale Allianz i inne fundusze zostały i poza sesją ani tu ani na CIECH transakcji nie było, więc przestań pitolić sierotko po komunie, bo jak widać nie jesteś zorientowany w temacie jak to było nawet z o wiele silniejszym Sebastianem na CIECH, ani jak to w ogóle jest w tego typu przypadkach siewco gupoty i paniki własnej niemrawości... Pozdrawiam lejących na trolle jak na kacapów :)