• Co to będzie... Autor: fizolbis [46.112.100.*]
    Nie wiem czy najpierw była kura, czy jajko. Nie wiem też czy doczekamy się wezwania po 5 PLN, czy jednak komunikatu,
    że w transakcji poza sesyjnej właściciela zmieniło kilkadziesiąt mln szt. akcji.
    BOLOzaury są pewni wezwania i niezłomności ALLIANZ, ja obawiam się pazernego cwaniactwa carewicza. Ktoś z nas się myli...
    " Pożywiom uwidim ".
  • Re: Co to będzie... Autor: ~Prądozaur [84.39.164.*]
    Dobrze, że używa fonetycznie cyrylicy, bo już wiadomo kto jest kim w tym układzie i że ruskie trolle nawet GRENEVIA się zajmują i usiłują narobić kłopotów polskim inwestorom indywidualnym... Może kiedyś będzie coś z urzędu w ten sprawie... Pożyjemy zobaczymy... zdziwione trolle nagle milknące i deportowane... A odnośnie GRENEVIA to nawet fundusz NN nie sprzedał swoich prawie 60 mln akcji poza sesją, a w tym nibywezwaniu wyszedł za 2,75 PLN oficjalnie, bo coś pod stołem było albo pojawiła się okazja inwestycyjna inna dobra w ich ocenie, ale Allianz i inne fundusze zostały i poza sesją ani tu ani na CIECH transakcji nie było, więc przestań pitolić sierotko po komunie, bo jak widać nie jesteś zorientowany w temacie jak to było nawet z o wiele silniejszym Sebastianem na CIECH, ani jak to w ogóle jest w tego typu przypadkach siewco gupoty i paniki własnej niemrawości... Pozdrawiam lejących na trolle jak na kacapów :)
[x]
GRENEVIA 0,85% 3,56 2025-09-10 13:47:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.