Dzisiaj na poczatku sesji byly duze obroty i to mogl byc ruch " z w. do w. " Jednak obecnie czekaja zlecenia kupna po kilkadziesiat /50/ tysiece sztuk. Spolka ma duzy potencjal wzrostu , niedawno byly ceny 0,46 zl a nawet o,50 zl. Wiec popyt jest ale tanio a JEDEN GROSZ jest bardzo trudno dolozyc. Moze dojdzie jakis INNY inwestor i dolozy wiecej niz ten grosz ?
W ciągu 3 miesięcy przemielilo się ok.74 milionów akcji od ponad 0.35gr.za akcję. Raczej mało możliwe żeby sypacz sprzedawał z zyskiem, więc dlaczego to robi? Dzisiaj znowu przyspieszył. Tu cena powinna być w ok.70gr.po wszystkich pozytywnych infach a jest inaczej. Coś tu śmierdzi i to bardzo.
Może, ale raczej wątpię. Za dużo akcji sypacz wywalił. Myślę że ktoś gra tymi samymi akcjami. I jeszcze jedno. Gdyby sypacz nie blokował wzrostów to dziś cena byłaby znacznie wyższa i sprzedałby w wyższej . Nie wiem może się nie znam ale chyba lepiej sprzedać drożej niż taniej.
Każda próba wybicia jest od razu zasypywana. Niech ktoś mi powie że tu jest normalne. Nawet jak ktoś próbuje zrzucić poważniejszy pakiet to czeka na odbudowanie popytu tutaj ktoś robi tak żeby ten popyt się nie odbudował. Powtarzam,to śmierdzi.