• Restart odliczania!!! Autor: ~Zico [83.7.220.*]
    Na Spółce można polegać, jak na Zawiszy! 72 DNI. Ciekawe do ilu w tym czasie spadnie kurs?
  • Re: Restart odliczania!!! Autor: ~Jasiek [89.64.6.*]
    hahahah, ja cierpię dolę, oni na prawdę to zrobili. nie wierzę !!!!

• Re: Restart odliczania!!! Autor: ~DonS [37.47.249.*]
    Jakie zrobili, jakbys znał podstawy podstaw programowania wiedziałbyś, że prostu licznik im się po zzerowaniu zapętlił do początku, nie panikuj, poza tym i tak nie wiadomo do czego to odliczanie, swoją drogą info mogliby jakieś dać
    Haha, podstawy programowania powiadasz? Dziś rano było 3 dni jeszcze, no to niezłe asy programowania tam pracują, że im się po wyświetleniu trójki zapętliło do 72. Nie zdziwiłbym się gdyby oni to ręcznie codziennie zmieniali bo o różnych porach dnia codziennie się to zmieniało :D
    A poza tym to już nie tylko kpina z inwestorów ale również z wszystkich użytkowników, którym codziennie się to wyświetlało na głównej stronie i którzy czekali w końcu na COŚ nowego. A wyszło jak zwykle.
    To jakiś badziewny widget wordpressa w którym zmienili datę docelową na 1762686000 - czyli 9 listopada.
    Fintech aspirujący do banków, który używa wordpressa... hmmmm...

• Re: Restart odliczania!!! Autor: ~Bałamut [176.115.7.*]
    No tragedia, masakra, katastrofa!!! Aż zdębiałem jak zobaczyłem 72 dni...Ostatnio sprawdzałem to było 3 albo 2 ...

Wychodzę, dziękuję i nie do widzenia SZpólko
  • Re: Restart odliczania!!! Autor: ~Zico [83.7.220.*]
    Niewątpliwie mało to profesjonalne. Po co w takim razie coś takiego, chyba nie dla "picu", bo to już byłoby mocno słabe?! Faktem jest, że Spółka w oficjalnych komunikatach ESPI, czy też w ostatnim raporcie okresowym niczego wyjątkowego nie sygnalizowała, niemniej jednak zamieszczając bliżej nieokreśloną zapowiedź czego nowego z odliczającym licznikiem zwyczajnie wprowadziła w błąd?!
  • Re: Restart odliczania!!! Autor: ~Jasiek [31.60.91.*]
    11 minut do walnego !!!
[x]
MPAY -0,76% 0,33 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.