• Jest tu jeszcze ktoś Autor: ~niemota [31.0.56.*]
    Kto ma jaką kolwiek nadzieje ))?
  • Re: Jest tu jeszcze ktoś Autor: ~Olszynek [37.47.112.*]
    Sprzedane,ale zaglądam.
  • Re: Jest tu jeszcze ktoś Autor: ~Makarov [91.200.105.*]
    Oczywiście
    Czekam na materiały z DM
    Wiem, że i tak się doczekamy a jak się doczekamy to nie będziemy żałować o zapomniany o tym złym czasie :)))))
  • Re: Jest tu jeszcze ktoś Autor: ~WaszGuru [185.195.71.*]
    Jestem i ja.Cóż Juju to moja porażka inwestycyjna.Mam nadzieję że padną niebawem i będą zmuszeni zrobić Odwrotne Przejęcie.Jak tylko ludzie związani z Juju opuścili Space to tam zaraz ruszyło pod list intencyjny o OP.Więc czekamy bo jeśli DM odpali to zarobimy a jeśli nie to może OP i jakiś ciekawy inwestor..Swego czasu pisałem Wam
    że zbieram Moonlit.Przeżyłem tam dwa zawieszenia a teraz sami zobaczcie co się dzieje.Też OP wisi w powietrzu.Więc im szybciej padną gry na Juju i za burtą wylądują nieudacznicy tym dla nas lepiej.Pozdrawia -dareczek-
  • Re: Jest tu jeszcze ktoś Autor: ~WaszGuru [176.10.106.*]
    Zerknijcie jeszcze na Ovidworks.Kto ją przejął?Hyperbook!!!!Jakie tam są perespektywy?Bardzo dobre.Mają The dusta,chodzą plotki o przemyśle obronnym..Wychodzi na to że Prezes Hyperbooka przejrzał tego gniota i zrezygnował.Prezes Hypera to kolega mojego kolegi z pracy w firmie komputerowej i kolega mówił że to bardzo rzeczowy i konkretny człowiek.A u nas czarna magia od dotacji do dotacji i ściema za ściemą.
  • Re: Jest tu jeszcze ktoś Autor: vacarius [31.60.79.*]
    Czuje się jak Warszawiak w 1944.
[x]
JUJUBEE 2,94% 1,40 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.