• 52 peklo Autor: ~ror [162.252.114.*]
    I zobaczycie ze dojdzie do 55 minimum
  • Re: 52 peklo Autor: ~Mario77 [188.146.148.*]
    Chyba zar. Widzisz wig 20 gdzie jest i jaki będzie sentyment + text pokazał naprawdę słabe wyniki I nie chodzi tu o zysk netto ale Ebitda. Jak zamknie sienpowyzejn52,5 to będzie mega sukces. Z drugiej strony short się napracował i ma 2,5 tyg do dywid + slabynraport i sentyment. Moim zdaniem to nie koniec bo takiej okazji już nie będzie mial
  • Re: 52 peklo Autor: ~ror [162.252.114.*]
    Dam Ci numer konta i przelejesz mi 1 banke
    jezeli nie masz racji 52.50 to bedzie za kilka minut
    A jezeli ty masz racje ze bedzie maksymum 52.50 to ja Ci przeleje
    Obecniento jest wyczekiwanie komu wyżej uda się wyskoczyć z papiera + w drugiej połowie ci co graja trading i zebrali po 50,x będą wywalać. Więc poczekajmy na zamknięcie. Jedyny argument na jakieś tam utrzymanie ceny to dyw za 2,5 tygodnia
    Poproszę o ten numer konta
  • Re: 52 peklo Autor: ~xxl [194.39.218.*]
    inwestozy za 5 zł :D:D:D obstawiają co dalej z TEXT na podstawie jednego dnia hahahahahhahaa ja pie..... co za dzbany
  • Re: 52 peklo Autor: ~Mario77 [78.88.25.*]
    @ror podaj mi email to podeślę numer konta a.ty przelejesz ten przegrany milion. No chyba że nie masz honoru
    Niestety short wygrał bitwę ale nie wojnę. Next week witamy 4 z przodu i testujemy pierwsze wsparcie na 48. Może chcą zejść do ATL ? Jest o co walczyć do 17 września
  • Re: 52 peklo Autor: ~Schort [37.248.216.*]
    Wszystkie wsparcia pekną jak zapałki bo my chcemy 40 zł.y co chcemy to mamy czego wy nie potraficie zrozumieć?
    Next week znany analityk gieldowy pewnie poinformuję o zamknięciu pozycji. I co zrobią jego słuchacze? No nie będą kupować raczej
  • Re: 52 peklo Autor: ~SeeBass [5.173.64.*]
    Mario, Mario … śmierdzisz wodzirejem na setki kilometrów jakie nas obecnie dzielą…
    Niejednego z haka dziś już pewnie zdjąłeś, takiego rora, zapakowanego pod prognozę 63 ( chyba też już tu obstawiałeś)…
    Mistrzu magicznej kuli.
    Czy ja Cie obrażam? No pytam? Rozumiem że jesteś na stracie I masz różowe okulary. Patrząc na AT to wykres wygląda fatalnie, jeżeli w poniedziałek będzie odreagowanie zd..kota to wiadomo gdzie idziemy. Pod względem wyników nie wiadomo czy wprowadzone zmiany i inwestycje dadzą jakiś impuls wzrostowy w wynikach. Obecnie wygląda to słabo i rynek wczoraj na to zareagował. Shortnobecnie ma koszt pożyczki ponad 3% gdzie np na jsw prawie 10% utilization 63% Więc ma jeszcze miejsce na poszalenie. Dużo indywidualnych pakowało się pod dobre prognozy analityków którzy zapewne w tym tygodniu zmienia zdanie i mamy następna fale wywalania. Chwilowe podbicie oze być pod dywidende ale bez poprawy wyników odwzorowanych w cyfrach nic ciekawego nie będzie. Pozdrawiam
  • Re: 52 peklo Autor: ~SeeBass [2.117.220.*]
    Nie, a czy ja Ciebie? (:-D
  • Re: 52 peklo Autor: ~Mario77 [188.146.150.*]
    Patrząc co się dzieje na kursie, jeden ze scenariuszy to trzymanie kursu do dywidendy na poziomie 50-52. Odcięcie spowoduje że jesteśmy na wsparciu 48 i brak argumentu pod co grać. Short może docisnąć i pojechać dalej. Bardzo podobnie rozegrali dywidendy. na TEN. Obecnie z AT trend załamany - brak powrotu na 52,5
  • Re: 52 peklo Autor: ~takmyślę [89.64.87.*]
    jest tez druga opcja przed dywidendą wzrost do 55-58 zł odciecie i short ma nadal dwa mocne wsparcia i jesli zaczną odkupywac to 62 mamy w dzien ostatnio z 48 poszło na 62 bo odkupili lekko ponad 120 tys akcji, a teraz mają nie 340 a 542 tys do zwrotu. Może być ciekawie tym bardziej ze koszt pozyczanych akcji tez zaczyna wzrastac
  • Re: 52 peklo Autor: ~Schorty [37.248.174.*]
    Chcemy 40 będzie 40
  • Re: 52 peklo Autor: ~Bafet [37.225.24.*]
    Daj znać kiedy, podstawię koszyk. Buziaki szorciarzu
  • Re: 52 peklo Autor: ~Bafet [91.224.144.*]
    Ciekawe czy szorty jeszcze zarabiają na tej spółce, ilu daje się wyleszczyć realizując straty. Po ponad roku od rozpoczęcia spadków, Ci którzy wiszą na haku 100+, a nawet 70+, powinni raczej machnąć ręką i tak jak wyrocznia z Omaha trzymać akcje do końca życia i jeden dzień dłużej.
  • Re: 52 peklo Autor: ~Mario77 [78.88.25.*]
    Co prawda to inna liga ale przerabiałem to na CDR. Kurs 13x spółka podaje super raport a kurs spychany na 9x. Inwestorzy którzy czytali raport I wiedzieli ze to odbjie to w czasie tego procesu wyskakiwali i w sumie mega pomogli shortowi osiągnąć ten pułap. Tu shorty maja 65% koszt pożyczki mały no i in plus słabe wyniki I niepewność co w q3 i q4. Więc będą zbierać lekki podjazd 0,5-1,5% i później zrzucać. Moim zdaniem są tak umoczeni że pójdą jeszcze raz na ostro aby ci co brali w przedziale 4x -5x wyskoczyli.
  • Re: 52 peklo Autor: ~Bafet [37.225.24.*]
    Ci co wskoczył na niskim 5x musieliby być niespełna rozumu żeby wyskoczyć, nawet przy niskich 4,, a nawet w co wątpię wysokich 3x, wówczas tylko powinni dobierać. Natomiast poziom 4x w ciągu ostatnich 6 lat było raz przez 2 dni na początku kwietnia br. Takze akcjonariuszy z taką średnia jest niewielu.
  • Re: 52 peklo Autor: ~takmyślę [89.64.87.*]
    tu juz nikt nie wyskoczy z akcji, nie licząc tych co muszą co najwyzej mozna dobierac jesli zyski im nie spadną to sama dywidenda daje wiecej niz obligacje, a kurs kiedys ruszy w góre bo short bedzie musiał to odkupic a to nie będzie łatwe - bo to nie jest płynna spółka mało tego jak urosnie z 10% znikną kółkowicze wiec kto im sprzeda prócz jakiegos funduszu? a zebrac taką ilosc z rynku? to przebiją kosmiczne ceny wczoraj mieli 552 tys akcji do oddania - nadal pożyczają a w arkuszu sprzedazy jest do kupna 170 tys jest to wynik mocno zafałszowany bo brak tam ukrytych zlecen. W kazdym razie ulica im nie sprzeda takiej ilosci papieru
  • Re: 52 peklo Autor: ~Bafet [91.224.144.*]
    Dokładnie, poza aktywnymi kółkowiczami, kto miał/musiał sprzedać i zrealizować stratę, to już to zrobił. To leci w dół od końca 2023. Nadal są ludzie, co wiszą od poziomu 100+, część zapewne uśredniała . Co innego, gdyby fundusz chciał wyjść. Decydujące mogą okazać się wyniki q3 i q4.
  • Re: 52 peklo Autor: ~SeeBass [188.33.18.*]
    Jak tam wyrocznia? Jeszcze pod ziemię nie zapadłeś ze wstydu?
    Daj maila i oddaj mi co straciłem, bo mogłem kupić, a ciebie posłuchałem :D
    Oczywiście, żart ale jak na moje mylisz się poraz kolejny i piszesz swoje farmazony bezkrytycznie i ograbiasz leszczy szorcie:) … to miałem na myśli, a ty tak personalnie sprawy bierzesz do siebie
  • Re: 52 peklo Autor: ~Zigigi [31.0.51.*]
    Chyba na 45 po tyle kupię. Teraz jest za drogo
  • Re: 52 peklo Autor: ~Schorty [31.0.88.*]
    Kupisz po 40 uwalamy
[x]
TEXT 0,00% 45,10 2025-11-19 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.