beda lykac ale jak ktos podniesie w trakcie sesji o 30% wtedy zainteresowanie wzrosnie i beda dalsze.Jak tak bedzie stac w miejscu to nie wiem kiedy naprawde ruszymy.Malo ma ten papier reklamy trzeba ja przygotowac bo papier jest dobry
DVC ma niezle mozliwosc tylko szkoda ze nie pojawiaja sie raporty kwartalne, a niestety na raport koncowy bedziemy musieli czekac do stycznia 2010 r
DVC wychodzi na prosta to znaczy weryfikuej swoje nieudane pomsyly i redukuje swoje koszta, mozliwosci ma duze bo siec partnerska juz jest dosyc konkretna kwestia tylko wzrostu dochodow przede wszystkim wypracowanie zysku
Jezeli bedzie udany raport to bez watpienia znajda sie inwestorzy bo dostana do reki siec ktora bedzie juz konkretnie funkcjonowala
To wszystko oczywiscie odbije sie na konkretnym poziomie akcji
jesli ta firma przetrwa jak i inne na tym rynku to az strach pomyslec jakie kursy beda w szczytach nowej hossy bo jak wiadomo koncza ja takie rynki jak te,a ceny szybuja wyzej pokonujac szczyty poprzedniej hossy.Po co te wywody a no po to zeby zobaczyc kto naprawde mial jajca z tytanu i wytrzymal wszystkie zawirowania bedace towarzyszem nastepnej hossy.Jesli wytrzymamy to niewielkim nakladem np,10kola da nam x 3000% bo tyle szacuje wzrostu tu na new connet obojetnie jaka spola kazda da min. tyle tylko zeby przetrwala i nie padla po drodze. Kto sie wpisuje na taki scenariusz i sprobuje ze mna przetrwac choc tak dla tytanowych jaj
jesli ta firma przetrwa jak i inne na tym rynku to az strach pomyslec jakie kursy beda w szczytach nowej hossy bo jak wiadomo koncza ja takie rynki jak te,a ceny szybuja wyzej pokonujac szczyty poprzedniej hossy.Po co te wywody a no po to zeby zobaczyc kto naprawde mial jajca z tytanu i wytrzymal wszystkie zawirowania bedace towarzyszem nastepnej hossy.Jesli wytrzymamy to niewielkim nakladem np,10kola da nam x 3000% bo tyle szacuje wzrostu tu na new connet obojetnie jaka spola kazda da min. tyle tylko zeby przetrwala i nie padla po drodze. Kto sie wpisuje na taki scenariusz i sprobuje ze mna przetrwac choc tak dla tytanowych jaj NARA ZA PARE LAT
osobiscie powtorzenie sukcesu np. google ze wzrostem 3000 % zdarza sie bardzo rzadko, ja ta wole pewniejsze ale zyski rzedu 50 % co jest na nc mozliwe
:]
coz to jest za inwestycja 3000 zl ? nawet jak to stracisz to nie ma wielkiej biedy, ale wez zainwestuj dorobek calego swojego zycia to dopiero bedziesz miec jaja z waty