Listy życzeń na Epic misiu:). Już WINCYJ nie zbierzecie, może jakieś ochłapy. A jak zrzucicie to JA i podejrzewam inni będziemy dobierać .A gra misiu wyjdzie w przyszłym roku (pisałem już o tym) i będzie przełomem, pod KAŻDYM względem. Rudy i jego wersja 2.0 jest podsumowaniem zmian jakie zaszły w tej firmie:)
Dnia 2025-08-29 o godz. 10:18 ~Kostuch napisał(a): > Listy życzeń na Epic misiu:). Już WINCYJ nie zbierzecie, może jakieś ochłapy. A jak zrzucicie to JA i podejrzewam inni będziemy dobierać .A gra misiu wyjdzie w przyszłym roku (pisałem już o tym) i będzie przełomem, pod KAŻDYM względem. Rudy i jego wersja 2.0 jest podsumowaniem zmian jakie zaszły w tej firmie:)
To ty decydujesz kiedy gra wyjdzie? Nie ma zadnej informacji od spolki z data. Czy wiesz ze cig regularnie przeklada premiery swoich gier. Jaka masz pewnosc ze wyjdzie za rok ? Zadna. Przelomem bedzie ? Pewnie tak samo jak przelomem miala byc ta z 2023 go co ? Te zmiany co zaszly w firmie to kolejny mit. Cyklicznie slyszymy o tych zmianach, wyciaganiu wnioskow.
Oczywiscie, ze ty z kolegami bedziecie dobierac. Nie inaczej. Przeciez akcji w obrocie prawie 100 mln wiec nie zabraknie