• Już 22 pozycja na EPIC Autor: ~Kostuch [46.112.86.*]
    jw.
  • Re: Już 22 pozycja na EPIC Autor: ~Hallo [85.193.239.*]
    Dnia 2025-08-29 o godz. 09:18 ~Kostuch napisał(a):
    > jw.

Czego ? Ruszyly pre orders moze?

Ale pozycja czego ? Gry ktorej nie ma i nie wiadomo czy bedzie za rok czy moze pre orders ruszyly?

• Re: Już 22 pozycja na EPIC Autor: ~Kostuch [46.112.108.*]
    Listy życzeń na Epic misiu:). Już WINCYJ nie zbierzecie, może jakieś ochłapy. A jak zrzucicie to JA i podejrzewam inni będziemy dobierać .A gra misiu wyjdzie w przyszłym roku (pisałem już o tym) i będzie przełomem, pod KAŻDYM względem. Rudy i jego wersja 2.0 jest podsumowaniem zmian jakie zaszły w tej firmie:)
    Dnia 2025-08-29 o godz. 10:18 ~Kostuch napisał(a):
    > Listy życzeń na Epic misiu:). Już WINCYJ nie zbierzecie, może jakieś ochłapy. A jak zrzucicie to JA i podejrzewam inni będziemy dobierać .A gra misiu wyjdzie w przyszłym roku (pisałem już o tym) i będzie przełomem, pod KAŻDYM względem. Rudy i jego wersja 2.0 jest podsumowaniem zmian jakie zaszły w tej firmie:)

To ty decydujesz kiedy gra wyjdzie? Nie ma zadnej informacji od spolki z data. Czy wiesz ze cig regularnie przeklada premiery swoich gier. Jaka masz pewnosc ze wyjdzie za rok ? Zadna.
    Przelomem bedzie ? Pewnie tak samo jak przelomem miala byc ta z 2023 go co ?
    Te zmiany co zaszly w firmie to kolejny mit. Cyklicznie slyszymy o tych zmianach, wyciaganiu wnioskow.

Oczywiscie, ze ty z kolegami bedziecie dobierac. Nie inaczej. Przeciez akcji w obrocie prawie 100 mln wiec nie zabraknie
  • Re: Już 22 pozycja na EPIC Autor: ~Hans [194.9.78.*]
    Misiu pracuje żeby straszyć, co za straszna praca żebyś zarabiać
[x]
CIGAMES -0,99% 3,00 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.