Jedno jest pewne.Koniuszy już niżej nie upadniesz.7 lat o śmieciowych portfelach,które przynoszą wymierne zyski pozwalające na spłatę układu. Na mnie nie robią wrażenia twoje wpisy za 0.05 zł.
Dnia 2025-08-29 o godz. 11:52 ~bolek130 napisał(a): >7 lat o śmieciowych portfelach,które przynoszą wymierne zyski pozwalające na spłatę układu. Na mnie nie robią wrażenia twoje wpisy za 0.05 zł.
jak 7 lat temu było w portfelach 29 miliardów nominału, to dlaczego spółka nie spłaciła 3 mld obligacji tylko uciekła w układ i płaci 600 baniek w mini-ratkach na 8 lat? jeśli te portfele takie wspaniałe to dlaczego roczne odzyski to tylko 160 mln? jakiś sabotaż? buahahaha xD
Dnia 2025-08-31 o godz. 17:04 ~PREZES napisał(a): >MUSIAŁEŚ STRACIĆ DUŻĄ KASĘ TUTAJ I TERAZ SIĘ MŚCISZ NA SPÓŁCE.
buahahaha xD stary ja tu dobrze zarobiłem po IPO. twoje pomysły są nietrafione i widać że wisisz tu na haku. lubię tutejszy folklor beczących naganiaczy :)
Dnia 2025-08-31 o godz. 19:17 ~Mathiew napisał(a): > Bekę powiadasz..... ja myślę że może Ci się plyta zacięła i utkwiłeś tu na tyle lat, bo przecież nie możliwe, że robisz to za pieniądze:))))
bezcenny tutejszy folklor beczących naganiaczy z haka jest wart obserwacji :)