A co Cię to obchodzi. Każdy robi ze swoimi akcjami co chce.
Nie ma to jak kategoryzować innych. Ktoś kto sprzedaje to desperat ale Ty jak trzymasz bez zysku to giga chad jesteś. W życiu też, żeby się dowartościować to na sąsiada nadajesz, bo nie robi jak Ty?
No ale jak sypie xd to było 16k obrotu. Stagnacja dalej trwa poprpstu. Nic sie nie zmieni, chyba że premiera wyjdzie bardzo dobrze. A ty gracz to nie wiem czemu tak agresywnie, tego typu wpisy na bankier to przynajmniej 1 dziennie sie pojawia na różnych spółkach xd
Ale co, że ja? Ja nic nie pisałem ani nie „sypałem”. Ale obserwuję przedpremierowe poczynania spółki jak i wydawcy, steama, przyrost wishlisty i jak bym miał coś powiedzieć to powiedziałbym, że chyba premierę przełożą bo nic się nie dzieje a 3 tygodnie zostały. Jaki i czy mają pomysł to ja nie wiem, bo nie widać ani wzmianek ani artykułów ani nawet gamescom nic nie podpompował. Nie widzę tego.
Gdzieś wyczytałem, że wishlista 66 tyś, 20 dni do premiery i dalej nic, więc albo przełożą albo sami nie wierzą w sukces, albo zaraz wydawca z doświadczeniem ruszy z taką pompą, że wishlista wejdzie do pierwszej setki
Ale zauważ, że na YouTube nie ma żadnych filmików nowych jeszcze, ani od graczy ani od wydawcy ani od p2chill. Czyżby wszystko chcieli na raz dać na tydzien, dwa przed premierą? Nie chce mi sie wierzyć, że mieliby problem z rozdaniem kluczy streamerom, skoro takiego problemu nawet w przypadku rally nie było
To chciałem napisać. Jak to się ma rozkręcić, jeżeli cały czas ten sam materiał puszczają w kółko. Kilka nowych screenów z nowymi budynkami i to wszycho. Toplitz, ruszaj k... z tą promą.
Znaczy wiesz z drugiej strony gdybym ja miał wydawać taka grę to cały hajs na marketing bym przeznaczył tydzien przed premierą bo to nie jest gra typu "wow za niedlugo to wychodzi już nie mogę sie doczekać" tylko bardziej w stylu "o dawno nie grałem w strategie za 2 dni wyjdzie gierka to sobie zagram"