• Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Niepewny [185.153.151.*]
    Nie wiem czy dokupić pod lipcową sprzedaż
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Ira [37.225.81.*]
    Kurs sie ustabilizował. Zaraz DUŻY UP !!!
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Gregor [178.43.242.*]
    Sprzedałęm wcześniej połowe i nie wiem co robić z resztą...
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Cezar [37.47.242.*]
    Lipiec + 5 % więc chyba niestety oczekiwania były większe
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~JohnyKalesony [89.64.19.*]
    Zgadza się, też liczyłem na +100%. Przecież wszyscy powinni się przynajmniej podwajać co roku, a jak nie to widocznie nie nadają się do prowadzenia przedsiębiorstwa :)
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Marcin [95.160.158.*]
    Zgadza się. Niestety szału nie ma. Też liczyłem, że będzie dynamika jakieś 15% - 20% patrząc jak kształtowała się pogoda w Polsce. Aczkolwiek spółka robi swoje.
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Carlos [185.9.16.*]
    Stary w wywiadzie dla parkietu mówił, że mogliby więcej sprzedać,ale koncentrowali się na marży
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Marcin [95.160.158.*]
    Jeżeli chodzi o długi termin to jest to bardzo dobra spółka, ale powiedzmy sobie szczerze krótkoterminowo nic z tego nie będzie. Tzn nie mówię, że spadnie na 100 albo że to koniec Rainbow, broń Boże, ale po prostu nie będzie jakiegoś spektakularnego wzrostu. Rynek był rozgrzany po deszczowym lipcu i miał większe oczekiwania, zresztą ja sam je miałem, ale co poradzić, nie od wczoraj na giełdzie i nauczyłem się jednego, trzeba być obiektywnym i w porę reagować.
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Cezar [37.47.245.*]
    Bardzo dobrze napisałeś , też myślałem że skoro cały lipiec padało to będzie duży plus i tego będzie oczekiwał rynek ale zobaczymy
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~TrueMAKLER [31.183.160.*]
    sadze ze zle interpretujecie, bo ten wzrost to byla reakcja na TUI a nie na deszczowy lipiec. To lato bylo tragiczne, kazdy kto mial urlop w Polsce wie o czym mowie. To będzie miało długoterminowo konsekwencje. A nie nagle ludzie porezygnują z urlopów i tego samego dnia kupią wycieczkę za granicę. Bądźcie trochę bardziej realistyczni. Dzięki temu "latu" ja jestem spokojny o przyszły rok :-)
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~TrueMAKLER [31.183.160.*]
    ja sądzę że źle interpretujecie. ten wzrost był reakcją na TUI i ich wyniki, a nie to lato. Nie ma szans żeby nagle ludzie rezygnowali z urlopów i jechali za granicę. To ma efekt długoterminowy. Dlatego ja jestem spokojny o wyniki przyszłoroczne :-)
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~Verso [31.183.133.*]
    No mam inne zdanie.
    2 osoby na All Inclusive 4* KOS tydzień.
    Koszt 7,8 tys pln fajne miejsce dla rodzin.
    W Polsce podobne ceny a pogody brak
    Hotel w połowie wypełniony rodakami
    Miałem jechać w PL na wyjazd zamieniłem na Grecję
  • Re: Mam ostatnie 2 godziny Autor: ~SIP [91.233.204.*]
    Ci którzy mieli większe oczekiwania to ludzie nie rozumiejący giełdy.
[x]
RAINBOW -1,26% 133,10 2025-12-03 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.