Kiedyś ktoś napisał fajny komentarz, że z cc moznaby też zrobić fajny symulator dla ratowników itp. Z tymi prawdziwymi jaskiniami ta gra wchodzi na zupełnie inny poziom
To po kiego grzyba tu siedzisz! Jak taka zła i bez zysków? Po co się męczysz na tym forum? Nigdy nie rozumiałem takich ludzi!? Mnie jak spolka nie interesuje i widze ze nie ma perpsektyw ...nie slecze na forum uświadamiając innych jak to jest zła....
Widać, że nie masz pojęcia, jaka sprzedaż cc I jakie zyski i co się dzieje w spółce...ale najprościej napisać jak ty wyzej...w sumie o niczym
Typ po prostu sztuka naiwnego, który mu opchnie swoje akcje za 80 i mniej groszy. Zresztą, nie dziwię mu się. Sam bym przytulił kilka baniek akcji. Ale chętnych do oddawania brak :)
Merytorycznych odpowiedzi to już tutaj padło bez liku. Czytać ze zrozumieniem też nie potrafisz? Przejrzyj forum i poszukaj odpowiedzi na wiecznie dręczące cie pytania.
Dnia 2025-09-12 o godz. 13:00 ~Melon napisał(a): > Wielkiego znawcy i inwestora - gdzie te 1,5 zeta obiecane od 2 - mc ????
a Ja ciebie toudi pytam gdzie te 20gr, 40gr a teraz 60gr ? gdzie te badziewne gry, które miały być niewypałem ? Toudi idzie weened kup sobie coś taniego ( bo tylko na to cie stać ) i mysl nad odopwiedzią :))))
Osobiście wolę tak jak jest teraz, niż gdyby miałoby być kilkudniowe wybicie i później zwala , jak to zwykle bywa. Jestem przekonany,że tutaj cały czas jest akumulacja papieru, czy duży musi koniecznie kupować drogo i dużymi pakietami? Może spokojnie sobie brać po kilka tys sztuk bez zwracania na to uwagi pozostałych.
Moim zdaniem raport za III kwartał to jest to pod co wielu gra, oficjalnie już podane 35 tys sztuk , ile w tym w przedsprzedaży a ile później dowiemy się wstępnie może 30 września.
Dokladnie, papier bardzo mocno się trzyma, to nie vivid że podjechał w trzy sesje z 0.95 na .180, później powrót do bazy, tu jest całkiem inna gra, tak jak piszesz- trwa akumulacja, pozdrawiam cierpliwych .
Dnia 2025-09-15 o godz. 13:37 ~Tp napisał(a): > Wywalać to ty możesz puszki po browarze co najwyżej.
a wchodzi ustawa recyklingowa, melonikowi skończy sie siedzenie pod sklepem bo drogo a zgrywus już puszek w śmietniku nie znajdzie. zycie pokemonki dwa :))))))