• Odwieszenie Autor: ~Tom81 [188.33.40.*]
    Ktoś wie kiedy wróci handel akcjami
  • Re: Odwieszenie Autor: ~copy_of_ObserwatoR [80.252.3.*]
    na discordach niektorzy wymyslaja ze skonsolidowany sie liczy i w ogole infa zaraz w drodze ale cos ciezko mi uwierzyc. tam masa ludzi na sile uklada klocki jakby spolka nic nie robila tylko myslala nad tym jak i kiedy ktore espi zeby tylko dobrze gieldzie zrobic. tak to moga robic wydmuszki co pompuja hajsy sobie z akcjonariuszy (juz byly w pandemii takie). tu dziwi mi ta dluga cisza...
  • Re: Odwieszenie Autor: ~Inwestor [82.177.246.*]
    Napisz z ciekawości do GPW maila, odpowiadają w kilka godzin. Ja dostałem odpowiedź, że GPW jest w trakcie wyjaśniania sytuacji ze spółką i jest to związane z brakiem audytu skonsolidowanego raportu. To żadna tajemnica, jeden mail do GPW i nie musisz się domyślać.
  • Re: Odwieszenie Autor: ~copy_of_ObserwatoR [31.0.79.*]
    Ale nie trzeba pisać do GPW przecież był komunikat i ze strony spółki i ze strony GPW o powodach zawieszenia. Tylko coś długo się liczy ten skonsolidowany i trochę dziwnie brzmiał ostatni raport w części dotyczącej wyników skonsolidowanych. Sama spółka milczy, akcjonariuszom nie odpisuje. Teorie spiskowe że espi o umowach i sprzedaży wjadą po odblokowaniu brzmią nierealnie bo spółka ma przede wszystkim dbać o produkt i sprzedaż a nie planować komunikaty żeby akcjonariuszon na new connect zrobić dobrze...
  • Re: Odwieszenie Autor: ~ludwik [188.33.12.*]
    patrzcie na milisystem + 220%
[x]
SUNNET -2,23% 1,98 2025-06-03 16:49:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.