ostatnio zdronowany został port i terminal w Rosji, który poza eksportem LNG służył też do eksportu nawozów, rzecz oczywista - musi to wpłynąć na ilość dostępnych nawozów na rynku PL, ciekawe czy kurs zareaguje
Tutaj to w dużej większości transakcje zawierają algorytmy a nie ludzie. Taki twór nie wie co to są emocje, cierpliwość tylko przelicza swoje słupki, aż do skutku. Kumacie z kim gracie? Kiepski algorytm też uda się przechytrzyć tylko należy przewidzieć jego program, a to bardzo trudne zadanie tylko dla ludzi z wysokim IQ. Coś jak zagrać w szachy z komputerem. Pozdrawiam utopionych, nie kierujcie się emocjami tylko rozumem hehe.
Ps. Niedługo renta i nowe zakupy hehe, wiem, wiem, że wszystko o mnie wiecie wygadał się AkcjoMariusz, ale to nie ładnie z Waszej strony tak szpiegować zwykłych obywateli i jak tu czuć się bezpiecznie w tym kraju. Wina Tuska?
Kolego ja mam chyba duże IQ bo jak byłem się zapisać na karate to sensej mi powiedział że jestem nie stanowicie rozwinienty psychicznie i intelektułalnie i że mogę mieć 4 DAN, ale mi zależy tylko żeby się nauczyć walczyć nunczako.
Bruce Lee to mój idol, no i oczywiście Warren Buffett, najważniejsze to wierzyć w siebie kolego, nie wątpię w twoje IQ. Tylko ktoś kto zna bardzo dobrze ortografię może robić tyle błędów w jednym zdaniu. Pozdrawiam świrownię.
Koledzy wy mi powiedzcie jak ta spułka komunikuje? O co z nimi chodzi? Bo ja tu jestem od niedawna. Pisali wszendzie jak to statek wysyłali z nawozami. Statek już dawno tam był w porcie a spułka do dzisiaj nic już nie pisze na ten temat. To jest u nich normalne? Dla mnie jak coś ogłaszajom i temat jest dopienty albo nie to też powinno być info. A tu ziarno zasiali i dalej echo.
Wszystko jest owiane wielką tajemnicą, dowiesz się jak już będziesz bez akcji kolego hehe. Kiedyś mój mądry kolega powiedział mądre słowa: miej lepsze stosunki z wrogiem niż z przyjacielem. Chore co?
Mondrze powiedział!!!! Dobra to czekamy na 30 września. Teraz bendom jeszcze odbierać akcje słabym renkom, albo upychać. Zależy w kturom stronę zaplanowali pojechać. Ja opstawiłem pułnoc.
Dnia 2025-08-28 o godz. 10:41 ~leif2 napisał(a): > ostatnio zdronowany został port i terminal w Rosji, który poza eksportem LNG służył też do eksportu nawozów, rzecz oczywista - musi to wpłynąć na ilość dostępnych nawozów na rynku PL, ciekawe czy kurs zareaguje
Atak na USt Ługa był poważnym ciosem, tam zniszczono praktycznie serce instalacji i kompresory. Akt. po atakach UA na RU ci mają ofline 1/5 mocy przerobowych dla ropy...
Novatek's Ust-Luga repairs could take months, sources say https://www.reuters.com/business/energy/novateks-ust-luga-repairs-could-take-months-sources-say-2025-08-28/