• Nie zatrzymacie tego Autor: ~mocarz [88.199.7.*]
    Tym ujadaniem na forum, spolka przy wsparciu inwestora i ludzi z branzy idzie naprzod, moze sie czasem potknie, moze nie zawsze bedzie idealnie a golym okiem widac ze do spolki zawitał prawdziwy know how.
    Know how jak postawic produkcje, jak uruchomic lancuch dostaw, jak pozyskac partnerow i klientow.
    Ja dzisiaj dokupilem bo cena jest lekko wyzsza niz to co bierze pelnymi garsciami inwestor.
    A teraz sobie pokrzykujcie tutaj w tym watku ale szczerze? Nawet tego nie przeczytam bo zadne forum jeszcze nie sterowało kursem zeby sie przejmowac co macie do powiedzenia :-)
    Jestem pewien ze wiekszosc z was oddala w strachu po 25 groszy i teraz zylka wam dryga jak widzicie feniksa powstajacego z popiołów :-)
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~RagnarTrade [83.27.122.*]
    Zabawniejszego postu nie czytałem nigdy :) super. Oddasz mi później po 0,10 groszy. 23.09 zbliża się cooming soon
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~Ferdek [91.94.112.*]
    Tak samo pisaliscie w 2023 gdy coopera objela akcje
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~jan [5.173.27.*]
    No wreszcie.
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~vege [178.43.15.*]
    I w koncu przyjdzie ten czas, juz zapomnieli ze byl jakis misio co blokowal emisje i sie wszystko przesunelo w czasie?
    Teraz nie ma takich przeszkod i widac progres golym okiem.
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~Niekumaty [37.225.80.*]
    Nikt nie blokuje tylko jest sprzedaż akcji a brak kupujacych
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~hahah [188.33.10.*]
    Czyli dzisiaj byli tylko sprzedający? :-D tak sobie wmawiasz? :-D
    Sprzedawali do nikogo, w przestrzeń :-D
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~Mityczny_duch [94.254.238.*]
    Puki tu jestem nie pozwolę " rokoszanom gołodupców " mieszać w głowach - wszelkiej czeladzi, inwestorom.
    Rozjadę wesołym, zabawnym " dopier/ doleniem " każdego darmozjada - defetystę - gołodupców. A praktycznie, to i w odpowiednim czasie zamieszam kursem, niedopuszczę do spadku kursu.
    I tyle w temacie :-)
    Małolaty zrozumiały :-) ... ?
  • Re: Nie zatrzymacie tego Autor: ~yhy [83.5.128.*]
    no od rana feniks powstaje z popiołów jak wściekły, space x tak nie parł w stratosferę jak ognisty czempion :D
[x]
AIRWAY 0,53% 0,38 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.