Pure w zesZlym roku przeprowadzał parę emisji dla Lacha i nienawidziłem żeby był problem ze złożeniem wniosku do KNF z dopuszczeniem akcji do obrotu na GPW , tworzycie narrację że tak nie będzie a będzie , twierdzę że zaraz będzie info o nowym akcjonariuszy powyżej 5% później wycofanie wniosku o bankructwo , późnej kolejne Infa
Wystarczy czekać
Dnia 2025-08-28 o godz. 09:05 ~Prezes napisał(a): > Pure w zesZlym roku przeprowadzał parę emisji dla Lacha i nienawidziłem żeby był problem ze złożeniem wniosku do KNF z dopuszczeniem akcji do obrotu na GPW , tworzycie narrację że tak nie będzie a będzie , twierdzę że zaraz będzie info o nowym akcjonariuszy powyżej 5% później wycofanie wniosku o bankructwo , późnej kolejne Infa > > Wystarczy czekać
Chłopie! Ty nie wiesz na jakim świecie żyjesz.
* Aby akcje zostały dopuszczone do obrotu na GPW nie składa się wniosków do KNF * Akcje serii N, które Lach objął w marcu 2025r. do dzisiaj nie zostały dopuszczone do obrotu na GPW. Przynamniej żadnego takiego komunikatu spółka nie wydała, choć jest to tego zobowiązana. * Żadnego nowego inwestora powyżej 5% nie będzie, bo być nie może. Nowe akcje były przydzielane proporcjonalnie do już wcześniej posiadanych akcji. Pula akcji w sesji dodatkowych zapisów była zbyt mała, aby ktoś mógł przy tej okazji zakupić tyle akcji, aby przekroczyć próg 5%.
Jakieś pół roku temu brałem udział w innej emisji. Akcje do dzisiaj nie zostały dopuszczone więc proszę nie siać fermentu. Jeśli spółka nie stanie na nogi to nie będzie okazji dopuszczenia tej emisji.
Gramy wyłącznie starymi i to jeszcze przez długi czas
Serie N kupił w całości Lach , więc to jego zmartwienie , chyba wyłożył 900 tys ma te akcję a tu jeden z drugim martwią się o moje kilkadziesiąt hahaha dziękuję