i własnie dlatego będą już teraz mocno ją pompować. Bo widzą, że gra już zarabia i ma ogromny potencjał przejęcia dużej liczby graczy z Hunting Sniper. a wtedy mamy dodatkowo np. 2 mln usd miesiecznie.. Woh widać jak na dłoni , że wstrzymują skalowanie do listopada grudnia aby nie płacić earnoutu od swojej pracy Włochom. I tak za 2024 rok zapłacili bodajże 14 milionów do byłych włascicieli Rortosa. Także od listopada/ grudnia będzie niezła pompa marketingowa wszystkich tytułów. Będzie się działo
Na razie jest umiejętne zbieranie przez smart money, później zaczną wchodzić większe fundusze, nasze tfi i później Nasze Ofermy. Oczywiście na zupełnie innych poziomach. A później standardowo będzie pompa pod dystrybucję dla ulicy. Ja daje sobie czas 2-3 lata, w miedzyczasie zbieram dywidendy i tak jak w tym roku i poprzednio dokupuję za dywidendę.
no na to wygląda. Setup techniczny jest też świetny. No i fundamenty... C/Z dla spólki gamingowej propdukującej co roku 100 mln zł gotówki wynoszący 5,5 ? Przecież to absurd Oby wszystko się rozwijało dobrze, to i rynek w końcu się odobrazi ( to jeszcze moim zdaniem wina tego nieudacznika Zużałka Macieja )
Nie potrzebujemy pompy zbyt szybko. Chyba, że faktycznie mocno zaskoczy rynek (a zaskoczy) projekt TH, dalej Wings of Heroes oraz kolejny (podobno świetny) symulator lotów.
Wówczas 200 to będzie dzisiejsze 80.
Ważne są coroczne dywidendy. Mi te kupony wystarczają. Zwiększać zaangażowanie teraz i nie marudzić.
Witam wszystkich
Jestem akcjonariuszem TSG, ale również i graczem TH. Oto moje wrażenia. Aktualnie dotarłem do 9 areny. Co mogę napisać. Przepiękna grafika. Bardzo wysoki poziom trudności, co traktuje jako plus. Dodatkowo możliwość dołączenia do klanów. Tego od premiery nie uświadczymy w grze Hunting Sniper, która to gra jest największym konkurentem TH. W HS grafika jest mizerna w porównaniu do TH. Mam nadzieję, ze nie wprowadza 4-strzalowej amunicji, bo to może byc strzał w kolano. Podobają mi sie eventy drużynowe, gdzie całą ekipa poluje na dodatkowe bestie. TSG ma tu duże pole do popisu, jesli chodzi o rywalizację wewnątrz klanu jak i między klanami. A wiadomo, żeby byc lepszym trzeba wydać kaskę. Obserwuję dalej grę, bo naprawdę ma potencjał.
Brawo Ty ,ja jestem na arenie 7 ,mam prawie 1000pkt . Wszystkie spostrzeżenia o których napisałeś ,zgadzam się w zupełności . Widać ,że tak jak ja ,nie jesteś graczem z pierwszej łapanki . Trzeba trochę poklikać postrzelać ,aby wiedzieć o czym mowa :) Pozdrawiam i życzę sukcesów w grze i na giełdzie .
Gdyby tylko gra się tak nie zacinała często to było by super ale ludzie u mnie w klanie piszą do niech i odpowiedź jest, pracujemy nad tym ale problem póki co jest głębszy to jakoś nie zabrzmiało zbyt optymistycznie
Jest coś na rzeczy ,kiedy zamykam grę i chcę znowu zagrać to nie chce się otworzyć . Przed chwilą tak miałem ,wszedłem w ustawienia aplikacji ,zmieniłem parametry i wyskoczył komunikat ,że gra zostanie zamknięta w celu zaktualizowania nowych ustawień. Wynika z tego ,że przy normalnym przerwaniu gry ,gra się nie zamyka i potem ma problemy z otwarciem . Chyba ,że ja cos nie kumam:)
Trudność rośnie, wartości zakładów przy każdej grze nawet wykładnicza. Gra ma bardzo sprytny mechanizm rywalizacji. przy dłuższej grze jak chcesz się utrzymać to musisz zrobić upgrade sprzetu