• Kontrakt ze SpaceX ? Autor: ~VanKosmosVandal [208.127.48.*]
    W jednym artykukle pojawiła się sugestia że ostatni klient SCW z kalifornii to firma spacex. Otóż NIE jest to ta firma. Chodzi prawdopodobnie o Reflect Orbital, nie o SpaceX. Warto mieć to na uwadze biorąc pod uwagę ostatnie wzrosty, które prawdopodobnie były też tym spowodowane.
  • Re: Kontrakt ze SpaceX ? Autor: ~Marek [84.39.160.*]
    Nie zdążyłeś kupić po 120 ? Przykro..Jak napiszesz zamiast prawdopodobnie , że wiadomo iż ta firma to RO to będziesz wiarygodny , jeśli nie to Twoje gdybania nie mają nic do rzeczy. Gdybaj dalej.
  • Re: Kontrakt ze SpaceX ? Autor: ~VanKosmosVandal [208.127.48.*]
    Na 100% to nie spaceX. Wystarczy że przeczytasz ESPI i zmapujesz to z tym czym zajmuje się SpaceX by nabrać pewności.
    Czy Spacex zajmuje się budową konstelacji która "ma dostarczać światło słoneczne z orbity" ? Nie.
    Za to RO tak. Jestem znacznie wcześniej niż 120 zł.
    Czy ja napisałem , że to Spacex? Ogarnij się. Pokaż linka , że to RO i po sprawie. W przeciwnym razie tylko gdybasz czyż nie?
  • Re: Kontrakt ze SpaceX ? Autor: ~Bokx [37.31.62.*]
    Też mysle ze to reflekt orbital, coniektorzy życzeniowo chcieliby juz spacex. Ale w sumie mam akcje to niech sobie myśla co chcą xD
  • Re: Kontrakt ze SpaceX ? Autor: ~KK [37.30.63.*]
    Widać cześć sie dzis ogarnęła ze to nie spacex i sprzedawali.
    Coś podobnego…Jakie to ma znaczenie czy SpaceX czy RO? Ważne że firma uzyskuje kontrakty i jest postrzegana jako solidny wykonawca. Ty moim zdaniem za kilka lat to 300 zł za akcję będzie .,.
  • Re: Kontrakt ze SpaceX ? Autor: kartezjusz80 [83.24.206.*]
    Czyli to nie to. Na kontakt ze SpaceX jeszcze poczekamy. Mam nadzieję wtedy będą widły grane..
  • Re: Kontrakt ze SpaceX ? Autor: ~Inwestor [151.248.42.*]
    Przecież było w espi napisane jakie zlecenie i na co nie problem aby połączyć kropki, firma z kaliforni zajmuje sie tą dziedziną technologi nasłoneczniania obszarów na ziemi. A tu ciągle o SpaceX przyjdzie i na to czas...
    Na razie jak pisałem w innych wcześniejszych postach jest konsolidacja. Formacja flagi i konsolidacja. Wg AT wybicie powinno być w granicach masztu . Każdy może połączyć kreski. To tylko moja opinia nie namawiam i nie rekomenduję . Dalej jednak uważam, że jest tu spory potencjał.
[x]
SCANWAY 2,69% 133,50 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.