podbitka spekulacyjna pod info o pożyczce plus now fajut zarządu plus wejście nad 15 bo niżej grał automat i nikt nie chciał anui kupowac ani oddawać - obroty mizerne a ruchu brak bo tylko animator se pykał ...
teraz weszło nad 15 zeta to sie przez tydzień-dwa będzie ruszało zanim cokolwiek podniosa wyżej
Cały czas są skupowane akcje z rynku. Obecnie ulica nie ma nic do gadania, tylko duży steruje kursem. Poniżej 15 były małe obroty i nikt już nie oddawał, to wskakujemy na wyższy poziom. Bardzo możliwe, że zaraz też będzie zjazd.
Tutaj gra się zacznie, jak wyjdzie kolejne espi o kontrakcie. I jest spora szansa, żs wydarzy się to na MSPO
Pytanie, jak długo to potrwa.
Nie wiem jak Wy, ale ja zamierzam kupić dopiero po pojawieniu się dobrego i konkretnego ESPI. Póki co nie będę dawcą kapitału, w a magiczne odcięcie ulicy nigdy nie wierzyłem i nie wierzę.
Póki co niech szukają naiwnych i automat niech se pyka po 20 sztuk akcji raz po lewej i raz po praw.
Dzisiaj pewnie i tak spuszczą ponownie poniżej 15
Tylko jak wyjdzie espi, to już prawdopodobnie nie będzie się opłacać kupować. Bo na 5 min przed wydaniem komunikatu pójdzie zakup pkc i kurs poleci na 17. Ale kto tam wie, co tu się wydarzy
Jestem tego świadomy, ale póki co jest 50/50 że coś z tego będzie, więc póki co niech grają między sobą.
Poza tym jest tu tyle papieru, że sprzedający zawsze się znajdą
W sumie masz racje - lepiej kupić wyżej na górce bo i tak oddasz w dołku - wszystkie leszcze graja chwilą - teraz i tutaj, zero przewidywań - no ale jest ryzyko w obie strony że kupisz w dołku i zejdzie niżej ;)