To serio to leci w dol, sama już myslalm ze to to już inne karty a to dalej ten sam sciek
Ania dalej na wakacjach z Wojciechem ksiazke pisza? Tragedia 10 lat nieudolnosci to tym trzeba było pisac
Nie. Póki ludzie sobie nie uświadomią, że sami są dawcą kapitału dla tej spółki, to ta spółka będzie dalej na tych właśnie amatorach żerować. Nie ma potrzeby zmiany, bo spółka z tej giełdy wyżyje. Ludzie nie wgłębiają się w komunikaty, nie dokonują wyliczeń i ciągle budują szklane domy. Wartość prawdziwa jeden akcji tej spółki oscyluje w okolicach 0,10 groszy. To jest wartość nominalna. Fundusze w tym momencie mają już ponad 200% zysk. Ale ludzie nie rozumieją techniki odkupu akcji, przydziału i obejmowania. Niech mnie nie słuchają. Lecz piszę prawdę. Dzięki temu oprócz spółki, i ja zarabiam, bo techniki te mam już opanowane
Coraz więcej ujadaczy na spółkę. Czyli zainteresowanie jest, to dobry znak. Wszyscy niby tacy wielcy inwestorzy a tracą swój drogocenny czas dla według nich na forum bankruta. O co kaman?