• Tak na powaznie Autor: ~Ania [77.65.220.*]
    To serio to leci w dol, sama już myslalm ze to to już inne karty a to dalej ten sam sciek
    Ania dalej na wakacjach z Wojciechem ksiazke pisza? Tragedia 10 lat nieudolnosci to tym trzeba było pisac
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~RagnarTrade [83.27.126.*]
    Nie. Póki ludzie sobie nie uświadomią, że sami są dawcą kapitału dla tej spółki, to ta spółka będzie dalej na tych właśnie amatorach żerować. Nie ma potrzeby zmiany, bo spółka z tej giełdy wyżyje. Ludzie nie wgłębiają się w komunikaty, nie dokonują wyliczeń i ciągle budują szklane domy. Wartość prawdziwa jeden akcji tej spółki oscyluje w okolicach 0,10 groszy. To jest wartość nominalna. Fundusze w tym momencie mają już ponad 200% zysk. Ale ludzie nie rozumieją techniki odkupu akcji, przydziału i obejmowania. Niech mnie nie słuchają. Lecz piszę prawdę. Dzięki temu oprócz spółki, i ja zarabiam, bo techniki te mam już opanowane
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~Kasztan [31.60.95.*]
    Z całego twojego wywodu leszczu ragner tylko z jednym się zgodzę
    Cytuje:
    Niech mnie nie słuchają.
    Buahaha
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~Pioter [109.231.2.*]
    A obliczasz wartości nominalna spółek biotechnologicznych w fazie klinicznej? Ahahahahah sam się pogrążasz
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~RagnarTrade [37.47.180.*]
    A co to faza kliniczna?
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~Pioter [109.231.2.*]
    To taki krem na trądzik, działa jeszcze na depresję i rozdwojenie jaźni. Prawiczkom też pomaga. Radzę jak najszybciej zażyć
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~yhy [83.5.128.*]
    To taka faz w której spółka żyje z obietnic i sprzedaży akcji poławiaczom pereł.
  • Re: Tak na powaznie Autor: ~Viki [37.225.80.*]
    Coraz więcej ujadaczy na spółkę. Czyli zainteresowanie jest, to dobry znak. Wszyscy niby tacy wielcy inwestorzy a tracą swój drogocenny czas dla według nich na forum bankruta. O co kaman?
[x]
AIRWAY 5,12% 0,40 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.