• Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Pastuszek [185.184.195.*]
    Żrą z koryta tak ze slychac tylko jedno wielkie mlaskanie.
    Tak sie tuczom grubasy na dolnej krawedzi kanalu wzrostowego. Jedza i jedza bo wiedza ze nie zostalo duzo czasu...
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Solez [37.47.145.*]
    Eee tam :) mi się nie spieszy , głupota sprzedawać przed cyklem obniżek , przed tym jak drzezewo będzie raportowane a przypomnę ,ze iv kwartał na rozruch akurat składa sie z najlepszym uzyskiem z wiatru :). Co za problem potrzymać chociażby do marca? Ja tam czekam na obniżkę zadłużenia i dywidendę :) może w 2027? Perspektywa wzrostu 100% - może nie w miesiąc czy dwa ale za to pewniak
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Marszałek [188.137.40.*]
    A ja ciągle dobieram znowu trochę doskubalem dzisiaj .
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~PGRowiec [195.191.184.*]
    Niedlugo posiedzenie RPP i pora karmienia moze sie skonczyc....
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Mietek [85.232.251.*]
    https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-polacy-czekaja-na-decyzje-ws-stop-czlonek-rpp-wrzesien-to-do,nId,8014647#google_vignette Już dziś zacząć powinny się lekkie zakupy, smutne jest tylko to, że aż tak bardzo kurs zajechali przez co wątpię, że na 17 pójdziemy może 16
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Marszałek [5.184.239.*]
    Jest to kompletnie bez znaczenie na ile pójdzie, no chyba że dla tych co grają na krótko . Poza tym widać że szorty mocno dokładają do pieca ale nic im to nie daje przed wczoraj na zamknięciu kupowały akcje po to żeby je wczoraj wywalać . Dziwna mają strategie no ale cóż wiecznie tak nisko kursu nie utrzymają a w końcu kiedyś muszą odkupić . Ja sobie cały czas dobieram choć powoli krucho z kasą bo i tak mam akcji 2x więcej niż zakładałem jeśli dzisiaj jeszcze trochę spuszcza to dobiorę ostatnie 2k akcji i czekam mam sporo czasu s moja perspektywa od samego początku sięgała do 2028r więc jeszcze trochę czasu jest na zwrot 100% s może nawet 140% od obecnego kursu . Pozdrawiam starych akcjonariuszy .
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Trafiony [91.123.179.*]
    Nie wiem o czym piszesz dystrybucja dystrybucja i jeszcze raz dystrybucja nowi dawcy kapitału i nowi ubrańcy robicie ludkom wodę z mózgu o zbieraniu chyba o ubieraniu i tyle w temacie a wystrzał to będziesz miał ale w gatkach
    Trafiony to będziesz jak eSki na górnych widłach będziesz zamykał kto wie czy nie będzie obniżki o 50pp. Kto wie czy Zygmunt nie wystąpi w mediach lub wspólną info o starcie farmy
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Zielu [31.0.63.*]
    Cyfrowy Polsat zachowuje się jak bankrut
    Nie zachowuje się tylko jest shortowany ale wiecznie nie będzie, bo fundusze wejdę a rekomendacji domow maklerskich odnośnie cps jest pełno :) zaraz obniżki stóp i start farmy. Cieszy większy przychod r/r a teraz dojdą wiatraki 2x tyle + nesobusy a stopy idą drastycznie w dół. Jak chcą niech sprzedają ze stratą ja do wiosny następnego roku minimum czekam + dokupuję
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Pastuszek [185.132.176.*]
    Dosypano do koryta. To jeszcze potrwa...
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~MaaGool [46.188.172.*]
    Wysypali to co rano dokupili, grają na wsparciu za mało mają żeby porządnie rąbnąć po stop lostach tylko że nikt normalny tu ich nie ustawia . Będą meczyć pewnie do 3 wiedźm zobaczymy co potem .
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Pastuszek [31.61.181.*]
    Wzrosty gaszone w zarodku. Ferma treli nadaje na pelnych obrotach. Wajcha nadal ustawiona na tankowanie...
  • Re: Slyszycie te odglosy ? Autor: ~Zdechlykot [195.191.184.*]
    Karmik zamkniety. Gruby przestawil wajche. Za chwile euforia po uruchomieniu komercyjnym drzezewa...
[x]
CYFRPLSAT -1,57% 14,07 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.