Żrą z koryta tak ze slychac tylko jedno wielkie mlaskanie.
Tak sie tuczom grubasy na dolnej krawedzi kanalu wzrostowego. Jedza i jedza bo wiedza ze nie zostalo duzo czasu...
Eee tam :) mi się nie spieszy , głupota sprzedawać przed cyklem obniżek , przed tym jak drzezewo będzie raportowane a przypomnę ,ze iv kwartał na rozruch akurat składa sie z najlepszym uzyskiem z wiatru :). Co za problem potrzymać chociażby do marca? Ja tam czekam na obniżkę zadłużenia i dywidendę :) może w 2027? Perspektywa wzrostu 100% - może nie w miesiąc czy dwa ale za to pewniak
https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-polacy-czekaja-na-decyzje-ws-stop-czlonek-rpp-wrzesien-to-do,nId,8014647#google_vignette Już dziś zacząć powinny się lekkie zakupy, smutne jest tylko to, że aż tak bardzo kurs zajechali przez co wątpię, że na 17 pójdziemy może 16
Jest to kompletnie bez znaczenie na ile pójdzie, no chyba że dla tych co grają na krótko . Poza tym widać że szorty mocno dokładają do pieca ale nic im to nie daje przed wczoraj na zamknięciu kupowały akcje po to żeby je wczoraj wywalać . Dziwna mają strategie no ale cóż wiecznie tak nisko kursu nie utrzymają a w końcu kiedyś muszą odkupić . Ja sobie cały czas dobieram choć powoli krucho z kasą bo i tak mam akcji 2x więcej niż zakładałem jeśli dzisiaj jeszcze trochę spuszcza to dobiorę ostatnie 2k akcji i czekam mam sporo czasu s moja perspektywa od samego początku sięgała do 2028r więc jeszcze trochę czasu jest na zwrot 100% s może nawet 140% od obecnego kursu . Pozdrawiam starych akcjonariuszy .
Nie wiem o czym piszesz dystrybucja dystrybucja i jeszcze raz dystrybucja nowi dawcy kapitału i nowi ubrańcy robicie ludkom wodę z mózgu o zbieraniu chyba o ubieraniu i tyle w temacie a wystrzał to będziesz miał ale w gatkach
Trafiony to będziesz jak eSki na górnych widłach będziesz zamykał kto wie czy nie będzie obniżki o 50pp. Kto wie czy Zygmunt nie wystąpi w mediach lub wspólną info o starcie farmy
Nie zachowuje się tylko jest shortowany ale wiecznie nie będzie, bo fundusze wejdę a rekomendacji domow maklerskich odnośnie cps jest pełno :) zaraz obniżki stóp i start farmy. Cieszy większy przychod r/r a teraz dojdą wiatraki 2x tyle + nesobusy a stopy idą drastycznie w dół. Jak chcą niech sprzedają ze stratą ja do wiosny następnego roku minimum czekam + dokupuję
Wysypali to co rano dokupili, grają na wsparciu za mało mają żeby porządnie rąbnąć po stop lostach tylko że nikt normalny tu ich nie ustawia . Będą meczyć pewnie do 3 wiedźm zobaczymy co potem .