• Nowe minima Autor: ~Lol [188.146.45.*]
    Już się nie cackają. Wszyscy stratni, domino ruszyło.
  • Re: Nowe minima Autor: ~bubu [94.254.153.*]
    Lodzik ,usredni się poniżej 1zl
  • Re: Nowe minima Autor: ~Rumcajs [46.134.126.*]
    Zupełnie do pepików straciłem zaufanie

Polegli w moich oczach całkowicie
  • Re: Nowe minima Autor: ~Rozum [91.222.127.*]
    wszystko co pożyczyli kiedyś będą musieli odkupić, niestety pożyczka to ponad 115tk akcji,
    sama spółka nie pomaga w obronie kursu , dopóki nie wypracuje zysku to jest i będzie bez zmiany kierunku , może przejdziemy w trend boczny. Podane prognozy może i nie są złe ale przypomnę że nigdy ich nie dowieźli więc rynek będzie czekał na wyniki z kolejnych kwartałów.
  • Re: Nowe minima Autor: ~Rumcajs [46.134.163.*]
    Nie dowieźli ale swój moment chwały mieli, na skokach cen energii elektrycznej w pandemii zarobili sporą kasę którą roztwonili na Lertę, a teraz z Lerty tylko gęby do wyżywienia zostały :/
  • Re: Nowe minima Autor: ~Rozum [188.146.46.*]
    Lerta sama w sobie zła nie jest ale muszą zoptymalizować jej koszta, wejście w handel energią to dobry kierunek tylko wszystko przejadają. Odpuścili już inwestycje i z tego co widzę to nie mają w planach budowy farm na potrzeby własne. EBC zetnie pewnie jeszcze stopy w tym roku o 0.5 co przyniesie oszczędności.
    Ogólni muszą zoptymalizować się i przestać generować tylko starty

• Re: Nowe minima Autor: ~bubu [89.71.201.*]
    Kurs zachowuje sie jak by bankrutowali :) , akrusz po prawej przeraża ile tego tam a wiadome 90% nie ma w nim :). z tego sie nie powychodzi predko :) , jedyne wyjscie uwalic to po 50 gr i usrednic na mega promce :) , i tak to tu widze , nikt tego nie broni bo po co .... tak ze szortujacy zaciera łapki czytajac kazdy kolejny raport :)
  • Re: Nowe minima Autor: dzyszla [176.102.90.*]
    Obiecuję wszystko od wszystkich odkupić, jak zejdzie poniżej zera! :)
  • Re: Nowe minima Autor: ~ja [5.172.190.*]
    troszkę znowu dokupiłem, mam nadzieję, że zacznął powoli wychodzić na plus. EURIBOR spadał i może jeszcze troszkę spadnie. Dodając do tego lekko zredukowane inwestycje powinni wyjść na prostą i zacząć odcinać kupony. Mam nadzieje, że wyjdzie im z magazynami energii bo coraz częściej OZE jest przymusowo wyłączane :/ Może ktoś coś wie czy pracują na elektro hydrolizerami? Wydaje się, że można by dość dużo energii gromadzić dzięki takim rozwiązaniom
  • Re: Nowe minima Autor: ~lol [185.31.217.*]
    pałowania ciąg dalszy. Short ma problem, bo nikt nie chce kupować i sam mieli akcje na niższych poziomach.
  • Re: Nowe minima Autor: ~bubu [89.71.201.*]
    Szczerze ? To wole kupić nawet po 6 ale mieć pewność ze raporty są dobre i będzie rosło niż teraz :)
  • Re: Nowe minima Autor: ~Denis [195.33.224.*]
    Co ty pitolisz, jak wszyscy stratni?
    Ja nie jestem straty, tak jak i wiele wiele innych osób, które tego nie tknęły.
    Staranne są tylko niezbyt jarzące owieczki.
  • Re: Nowe minima Autor: ~lol [185.31.217.*]
    lecimy dalej na nowe minima, rsi za wysoko
  • Re: Nowe minima Autor: ~Rrt [91.150.207.*]
    Od 3 lat tren spadkowy. Brak perspektyw na wzrosty. Narazie pozostaje obserwować. Choć to i tak spółka, na ktorej są słabe obroty. Szkoda czasu na te akcje. Kiedyś to miałem i żałuję jedynie straconego czasu. Pozdrawiam wytrwałych.
[x]
PHOTON -1,71% 2,88 2025-09-12 16:39:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.