Żebyś się nie zdziwił. Zaraz wyczarują infa po których zrobią pompkę. Nie po to robili emisję żeby oddawać leszcza po taniości. Tu większość w tym łachy, prezesy i słupy mają średnią powyżej 10 zł.
3 tygodnie temu poprzerzucali ze słupa na inne słupy żeby po przyznaniu akcji nie wyszło przekroczenie. Tu działają z dużym wyprzedzeniem. Nie zdziwię się jak emisję zrobili bo chcieli zwiększyć stany posiadania po taniości a umowę mają klepnięta z jankesami.
Spokojnie jeszcze po tyle kupisz jak będą pisali że idzie na tysiąc , teraz się przygladaj i obserwuj , jak będą pisali na forum że jest super wtedy kupisz
Dnia 2025-08-26 o godz. 14:40 ~magnusson napisał(a): > Zapisywałem się w dodatkowych, dostałem jakieś 27% tego na co się zapisałem. Nadwyżka środków już wróciła.
Fragment Dokumentu Emisyjnego: "Emitent wskazuje, że nawet w przypadku realizacji wszystkich planowanych działań [...] Emitent będzie w stanie prowadzić działalność do końca grudnia 2025 r. W przypadku niezrealizowania sprzedaży projektów we wskazanym terminie Emitent utraci zdolność do bieżącego regulowania zobowiązań i będzie musiał posiłkować się kapitałem zewnętrznym.
Zenek śniadanie już było w Gnieźnie ? Może już dziś dostaniesz jakieś lekarstwa i ci przejdzie , trzymam kciuki , bo jak twkbedozesz do grudnia pisał , to się wykonczysz