• Super Autor: ~Bart [38.183.158.*]
    Bardzo fajnie powoli pnie sie w górę. Ktoś umiejętnie zbiera na coraz wyższych poziomach ale bez szarpania skoro ciagle znajduje takich którzy oddają. Jak bedzie mocne szarpnięcie to w mojej opinii możemy spodziewać się jakiegoś komunikatu. Po drodze kilka niecierpliwych osób może spowodować lekką korektę, no chyba, że nie zdąży to się zadziać.Czas ucieka..:) pozdrawiam wszystkich
  • Re: Super Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-08-26 o godz. 12:42 ~Bart napisał(a):
    > Bardzo fajnie powoli pnie sie w górę. Ktoś umiejętnie zbiera na coraz wyższych poziomach ale bez szarpania skoro ciagle znajduje takich którzy oddają. Jak bedzie mocne szarpnięcie to w mojej opinii możemy spodziewać się jakiegoś komunikatu. Po drodze kilka niecierpliwych osób może spowodować lekką korektę, no chyba, że nie zdąży to się zadziać.Czas ucieka..:) pozdrawiam wszystkich

Cóż, są tacy, którzy nie wytrzymują ciśnienia kilku procentowych wzrostów z sesji na sesje. ;)

• Re: Super Autor: ~Robek [5.173.204.*]
    Koledzy,na tym polega giełda, że akcje( czytaj pieniądze) przechodzą od niecierpliwych do cierpliwych.Mozna jeszcze rozwijać ten temat,ale meritum jest to samo Zdrówka życzę i cierpliwości
  • Re: Super Autor: betti [188.146.62.*]
    Szanowni Panowie :)

Ciesze się, że dokonałam dobrej inwestycji i Was tu spotkałam :)
    Jak widać najlepsze jeszcze przed Nami ;)
    Ten cały hejt, który się wylał wczoraj/dzisiaj śmieszy mnie i utwierdza o słuszności inwestycji.
    Chyba tak jak Pan Ryszard dokupię jeszcze trochę :)

Tak przy okazji, Panie Kamkoko jest Pan z Nami ? :)

Pozdrawiam serdecznie :)))

• Re: Super Autor: ~Ryszard [37.248.223.*]
    dobrze mowisz ja dokupie jeszcze tysiaka dzisiaj, ale jest jeden warunek, na zakmku dzisiaj 2 zl :)
  • Re: Super Autor: ~kamkoko [213.134.188.*]
    Jestem jestem :)
  • Re: Super Autor: ~Bart [38.183.158.*]
    Spełniło sie to o czym pisałem. Koretka. Co prawda większa niż myślałem i niewykluczone, że jeszcze chwile potrwa, ale ktoś przejmuje tę dużą ilość akcji od tych którzy panikują. Cierpliwie poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie, niewykluczam, że jeszcze dziś może nastąpić powrót. Pozdrawiam
  • Re: Super Autor: ~Robek [5.173.204.*]
    Też byłem zdziwiony że nie ma korekty i część spuściłem,ale że dzisiaj taki zjazd to jestem lekko zdziwiony.Takie uroki ludzkiej psychiki,jak idzie do góry to kupują na wariata,w drugą stronę to samo.Czas pokaże czy ktoś wiekszy wychodził ,czy też zdrowa korekta.
[x]
KLABATER -1,27% 1,55 2025-10-03 16:49:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.