Ale ale musi kghm dostosować wycene do przyszlych dywident w chor. Co najmniej 5 lat a tu niema na co liczyc to do ostatniej wyplaconej cena kghm powinno być na poz. Ok 50 zl do 80 zl lepiej teraz inwestować w handel odzież bez banków
Plan 5 letni realizuje na innych aktywach :) nie mam zielonego pojęcia co będzie za 5 lat ani co będzie jutro :)
Spekuluje do końca roku na 160 zł. I to jest moje założenie .
235 zł. Nie widzę takich poziomów na spółce skarbu państwa w krótkim terminie .
Dnia 2025-08-28 o godz. 09:05 ~di_ napisał(a): > Zdecydowanie bardziej realne ale zwykle mam skrajnie kontrarianskie podejście :)
Będziesz musiał w końcu zrewidować swoje podejście, ale to już będzie dla ciebie za późno. Połowa Polski będzie musiała zrewidować swoje podejście i wybory. Ale też może już być za późno.
Dnia 2025-08-28 o godz. 10:59 ~Karol_I_the_King napisał(a): > Dnia 2025-08-28 o godz. 09:05 ~di_ napisał(a): > > Zdecydowanie bardziej realne ale zwykle mam skrajnie kontrarianskie podejście :) > > Będziesz musiał w końcu zrewidować swoje podejście, ale to już będzie dla ciebie za późno. Połowa Polski będzie musiała zrewidować swoje podejście i wybory. Ale też może już być za późno.
Na tym polegają inwestycje giełdowe trzeba je rewidować co kilka minut, naturalnie .
Jednak nie zmieniam podejścia krótko terminowego dla KGHM więc spekuluje na 160 do końca roku .
Co będzie zobaczymy :)
jeśli masz problem ze zrozumieniem mojego niepoprawnego pisania no nie pomogę ci w tej kwestii, ogólnie większość na forum się domyśla jeśli brak w moim opisie składu i ładu ale do tego zadania trzeba być bystrym.
ps. ogólnie Jak widzisz nick di_ po prostu nie wchodź w ten post :) ale widzę że cie tematyka interesuje :)