Prosta, sprawa - co tu jest niezrozumiałe. Pytanie jest retoryczne, bo człowiek zna odpowiedź. Ciekawy jest opinii innych, tylko chodzi o merytoryczne ich uzasadnienie. I tu najczęściej pada odpowiedź: "bo akcji jest za dużo". Dodatkowo: "bo Lubawa nie ma prezesa". I jeszcze: "bo tak jest zawsze". Możecie coś dodać, ale sensownego biorąc pod uwagę dynamiczny rozwój firmy pomimo braku prezesa? xD
Hm... trochę was czytam dzisiaj...To ja zadam merytoryczne pytanie: czy to ubieranie małymi kroczkami i obiecywanie gruszek na wierzbie długo potrwa?... I czy na to samo merytoryczne pytanie na poziomie 6 będzie jakaś merytoryczna odpowiedź? Ja mogę wam jej udzielić już teraz. Powiedzcie czy jesteście ciekawi.
Zabawni jesteście pisząc o tym, że Lubawa spadnie na 6zł. Co mają powiedzieć Ci od Arlena gdzie jest po 44zł za akcję? Tam to jest dopiero wydmuszka w stosunku do Lubawy. Lubawa już teraz jest moim zdaniem 2-3 razy niedoszacowana. Tak jak Arlen wydmuchali tak Lubawę cały czas dołują.
Mam prośbę proszę zachować ciszę ok. Piszemy tylko o ważnych informacjach. Kładę od wczoraj dużo kapusty i proszę to uszanować i nie gadać bez sensu. Przeszkadzacie za bardzo jedni i drudzy. Pozdrawiam dziękuję .
Na giełdzie jestem od 2006 r. Warto by było aby pozostali koledzy próbowali pozytywnie i ze zrozumieniem czytać posty i je interpretować zgodnie ze swoją wiedzą, chyba że jej nie mają to proponuję lepiej milczeć. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam życzliwych.