Dnia 2025-08-25 o godz. 19:41 ~ja napisał(a): > Dawno, dawno temu kupowałem Optimusa po około 4 zł
ja po 1,20 i całe lata nie mogłem się pozbierać że zadowoliłem się kilkuset tysiącami zysku. Przy 400 zł to by było ponad 30 mln. :( Myślałem wtedy że super zarobek a z czasem zrozumiałem że straciłem życiową okazję.
CIG to będzie podobna historia coś pomiędzy Techlandem a CDR choć nie 400krotne przebicie. Nikt w CIG nie wierzy, od lat same kłopoty. Teraz LOTF2 będzie sukcesem, zapowiedzą kontynuację, dodadzą jakieś 3 tytuły nowe nad którymi będą pracować i mamy 50-100 zł (horyzont kilka lat) a 20-30 to przyszły rok. Nie zapomnijcie że inflacja latami była, tanio już było, i 20-30 zł to na luzie wejdzie po obecnych cenach.
Tytul kompletnie sie nie zgadza. Bo gra sie nie zwrocila
Cytuje
Pomimo świetnych wyników sprzedażowych, CI Games w lipcu informowało, że sprzedaż gry jeszcze nie pokryła kosztów produkcji i marketingu, choć była blisko osiągnięcia progu rentowności.
Po drugie. Miliony..? Powaznie 2 mln po prawie dwoch latach sprzedazy gry za 300 mln to sa te wielkie miliony ????
to bylo w lipcu... ale mamy sierpien i gra dalej niezle sie sprzedaje ( w sierpniu nawet otarlismy sie o top 70 na steam ), podejzewam ze po podsumowaniu wynikow za II kwartal oglosza osiagniecie zwrotu kosztow produkcji gry )
2 mln po 22 miesiacach ??? Ale lipa….Normalnie gry AAA juz nawet nie hiciory ale takie ok to 2 mln to gira w miesiac sie sprzedaja. Czym oni tu sie tak chwala ? Slabo widze kolejna czesc jak maja tak niska baze.
Dnia 2025-08-26 o godz. 05:23 ~Olo napisał(a): > Baza to 5mln ponad, bo grało 5mln w LotF za pomocą m.in. Friends Pass. Golasy bez akcji pełne pory mają że kurs im odjedzie, a sądzę że odjedzie.
Bzdury piszesz….Olo vel zibi. Ile masz tych nickow do manipulowania ????