• Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Onn [188.146.36.*]
    Ja jestem zawiedziony liczbą sprzedanych kopii, natomiast bardzo mnie cieszy potwierdzenie prac nad Multiplayerem. Bałem sie, że będą robić jakiś archaiczny split screen a jednak oficjalnie potwierdzili multi więc jest ok. Zapowiada sie powtórka z rozgrywki i oczekiwanie na premiere tym razem konsol. Pytanie ilu straci cierpliwość i pozbędzie sie akcji bo to zapewne bedzie z 6 miesięcy czyli kiszonka. Dno chyba uklepane ale ciężko wyczuć.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~asd [216.151.183.*]
    A gdzie jest dostępny ten komunikat?
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Qwe [188.47.123.*]
    Dla mnie pozytyw ważne że jest kasa na dalszy rozwój i inwestycje. Multi i konsole tylko to podwoją albo potroja ok 3 mln dolarów będzie za samego xboxa. Warto dobierać bo jak pojawia się wyniki to będziemy zabijać się o opcje jak teraz na Vivid.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: tigerek77 [31.0.60.*]
    W błędzie jesteś myśląc, że przez 6 mies. do konsol nic tu nie będzie się działo. Przed konsolami będzie multiplayer, obstawiam, że w połowie październina razem z drugą częścią RoadMapy. Wyjdzie wtedy dodatkowy event i zapewne bedzie Wielka obniżka połączona z promocją do wszystkich z wishlisty Steam.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Si [213.134.166.*]
    Przyjdą konsole , multi, jakaś obniżka gry no i zima bo latem mało kto gra
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Onn [188.146.36.*]
    Może źle sie wyraziłem. Chodzi mi o to, że niewiele sie bedzie dziać na kursie w mojej opinii. W samej spółce bedzie sie działo. Co do promocji to kolejna zapewne bedzie 30% przy następnym dużym patchu pewnie za jakies dwa tygodnie. Odnośnie konsol w komunikacie jest info o portach na "kluczowe konsole" czyli Xbox ps5 i może coś jeszcze?
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~asd [216.151.183.*]
    Po przeczytaniu artykułu zastanawiam się jaka jest motywacja sprzedających te akcje po 5,80 ?
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Misiek [188.146.164.*]
    Niestety ale prezes robi dobrą minę..., zmiana strategii to plus, pisałem o tym, zostałem zje... , ale muszą przyśpieszyć.Dla mnie oznacza, że dotychczasowa nie jest dobra... Bieżąca sprzedaż, jest słaba, potrzeba jej nowych bodźców... Wprowadzane poprawki do jdm nie poprawiły ocen, kasy za wiele nie ma, nie stać ich na nietrafione projekty... Pizza slice trudno przypuszczać, żeby dała jakiś porządny zastrzyk gotówki. Wielki plus, że pracują nad multi, poprzeczka musi iść teraz już tylko wyżej. Konkretne info o konsolach jak dla mnie będzie okazją do wyjścia.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Bromer [37.31.42.*]
    Wygląda to wspaniałe (: tigerki będą mógłby sobie dobrać kolejne akcje, dużo akcji (:
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Misiek [188.146.164.*]
    Pytanie jak długo będą się meczyć z multi, ile czasu to moze zająć rok?
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Onn [188.146.36.*]
    Multi musi być gotowe przed konsolami. Konsole muszą wyjsc juz z multi. Najlepiej żeby na to pytanie ile to potrwa odpowiedział "takitamteges" bo chłop ma pojęcie o gamedevie.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~takitamtenteges [185.186.39.*]
    Jest to wprost proporcjonalne do skilla i ilości ludzi nad tym pracujących a kto to i ilu, to nie wiem, więc odpowiedź brzmi - nie mam pojęcia. Nie wiemy też na jakim to jest etapie. Można zgadywać, że chcieliby mieć multi na okolice gwiazdki ale czy to będzie możliwe to mogą sami jeszcze nie wiedzieć. Imho w najgorszym wypadku na gwiazdkę dostaniemy beta testy multi dla społeczności na kilka torów ale nie trzymajcie mnie za słowo.

Niemniej równie dobrze możemy poczekać rok albo wyskoczą nam z betą za miesiąc, akurat wiedzy o tworzeniu multi w UE5 nie mam zbyt wiele a jest to też silnik rozwijający się.

Jeżeli "rzucą wszystkie ręce na pokład" to może to powstać szybciej niż ktokolwiek by się spodziewał ale i tak jest to sporo pracy.

Ja tam przykładowo bardziej cieszyłbym się ze split screena najpierw D:

Komunikat w sumie bez żadnych zaskoczeń poza niższą sprzedażą niż się spodziewałem na podstawie trackerów.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Raistlin [91.150.216.*]
    Info jest pozytywne. Tutaj mówiło się że jak nie zarobią na jem to firma się zwinie. Nie zwija się. Robi porty robi multi i inny projekt równolegle oprócz pizzy. Same dobre informacje.
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Misiek [5.184.119.*]
    W takim razie zapytam tak, konsole według pierwotnego założenia max najdalej za 7 miesięcy... Czy w tym czasie zrobią multi( rzecz jest dla nich nowością) moim zdaniem gra na konsolach będzie bez multi, muszą zmienić podejście (strategia), multi na konsolach mogłoby opóźnić wejście...
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Raistlin [91.150.216.*]
    Jakie to ma znaczenie?
  • Re: Jakie odczucia po komunikacie? Autor: ~Bromer [37.31.42.*]
    Pysznie (:
[x]
GAMFACTOR -2,66% 7,32 2025-10-13 16:45:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.